Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 13.05.2024 до 19.05.2024

13 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Абстрахирайте се от числото 13, то дава шанс за трансформация и за работа на материално,  земно ниво.

От сутринта до 12.15 ч. е първата част на деня, когато трябва да се действа бързо и да се улавят всички нови предложения и възможности.

Следва кратък период на Луна без курс  12.15 ч. – 13.37 ч., бъдете максимално фокусирани в този период, не провеждайте разговори и срещи и не ходете по институции.

В 12.13 ч. Слънцето е в точен съвпад с Уран в 24-тия градус на Телец. Към този аспект трябва да се подхожда без страх от промените, които той носи. Защото вместо промяна и вдъхновение от предстоящото развитие, може да се сдобиете с нервно напрежение.

Все пак бъдете внимателни, защото може да срещате днес доста напрегнати и изнервени хора, които могат да ви предадат това състояние.

Хубавото настроение за деня ще се създаде хармоничният аспект на Венера със Сатурн, защото ще заздрави приятелските и партньорски връзки, които имат достатъчно потенциал да се развиват.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.15 ч. – 13.37 ч. !!!

14 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни хубав и продуктивен ден. Луната вече е в Лъв с хубави аспекти още от сутринта.

Днес все още ще сме под влиянието на съвпада на Уран със Слънцето, затова е възможно събитията много да се ускорят, да има неочаквани обрати и изненади. Бъдете готови да смяна на сценария, за промяна на първоначалните планове. След време ще видите, че всичко това е било за добро! Влиянието на Уран ще продължи до 18 май.

Венера и Сатурн също ще се проявяват като се заздравява финансовата обстановка, заздравяват се партньорства и бизнес сътрудничества. Стари приятелски връзки ще се пробудят и може да получите помощ и добър съвет.

Особено интересни ще са следобедните часове от 15 до 17 ч., защото тогава ще получите недвусмислени знаци как и правилно да продължите напред.

15 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня ще се окаже напрегната и провокативна. Едва сега ще се почувства по-дразнещата енергия на промените и на настъпилите нови обстоятелства.

От сутринта ще трябва да се взимат бързи решения, ще трябва да се прояви повече гъвкавост и съобразителност. Най-напрегнати ще са часовете от 8.30 ч. до 11.30 ч.

Не се препоръчва в този интервал да се ходи по институции и да се провеждат срещи и разговори.

От 12 до 15 ч. може да настъпи неувереност и да се изгуби мотивацията. Не е препоръчително да имате някакви изяви тогава, защото няма да може да се покажат на висота положителните качества, знания и умения.

След 19.43 ч. Луната вече е без курс до края на деня, не предприемайте нищо важно, не разговаряйте и за неудачите си през деня, защото няма да срещнете разбиране и съчувствие, това време е подходящо само за индивидуални занимания и релакс.

Вечерта в 20.06 ч. Меркурий преминава в Телец до 3 юни. Тук той е практичен, последователен,  малко бавен, но за сметка на това, каквото научи и усвои остава завинаги.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  19.43 ч. – 00.00 ч. !!!

16 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни приятен, продуктивен ден, в който може да се свърши голямо количество от заплануваната работа. Луната в Дева носи аурата на безрезервното служене и предана работа. В следващите два дни и половина положените старания ще дават принципно добър резултат.

Но, не очаквайте голямо признание, в този месец енергетиката е такава, че никой няма да забелязва добрите постижения. Едва в края на месеца, ще бъдат забелязани и отчетени всички положени усилия.

Не се отказвайте, бъдете постоянни докрай и най-важното не изоставяйте нищо, дори в момента да ви се струва безсмислено.

От днес трябва да се внимава в общуването и воденето на преговори, сдържайте сарказма, не изтъквайте недостатъци, които в момента може да не се споменават.

17 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главният аспект на деня е квадратурата на Меркурий и Плутон, който ще фокусира ума, ще изостря концентрацията. Този аспект е полезен за всички, които се обучават, занимават с научна работа или разследващи практики.

Когато се водят преговори и неформални разговори трябва да се проявява сдържаност, защото словото става остро, нападателно и осмиващо. Може сериозно да се нарушат и наранят отношенията.  Може да дойдат неприятни новости, да започнат разследвания, на повърхността да се появят нередности и манипулации.

Първата половина на деня до 13.30 ч. е по-напрегната и емоционално натоварена, към обяд ще се появят ограничения и допълнителни отговорности.

След 14 ч. денят е много по-спокоен и дори оптимистичен, вечерта очаквайте поне една добра новина или наближаващо радостно събитие.

18 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този ден настроението ще е максимално приповдигнато. Слънцето и Юпитер са в точен съвпад в 21.46 ч., те се срещат в 29-тия градус на Телец.  Винаги, когато такива големи планетни тела са в точен аспект има важни събития, които дълго време ще се помнят и ще дадат голям резонанс. Както в личния, така и в обществено-политическия живот.

Обърнете внимание, че имаме по обяд кратък период на Луна без курс 12.11 ч. – 13.24 ч., който няма да е удачен за важни и нови неща.

Още един интересен аспект ни очаква: Венера  е в съвпад с Уран. Той се проявява доста разнообразно. Активира творческото мислене, идват оригинални идеи, възникват спонтанни и интересни запознанства, поражда се любов от пръв поглед. Това е аспект на неочакваната, приятна изненада, на вдъхновение и подем.

От друга страна може да възникнат неочаквани обрати в любовта и връзките, разочарования, а възникналите отношения в този ден може да се окажат изключително мимолетни и неустойчиви.

Фокусирайте се предимно в новите възможности и перспективи, които може да ви предостави съвпада  на Слънце и Юпитер. Въздействието на този аспект продължава до 26 май.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.11 ч. – 13.24 ч. !!!

19 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Еуфорията от съвпада на Слънцето с Юпитер продължава и днес. Опитайте се да задържите доброто и оптимистично настроение. От сутринта може да се пренастроите на положителна вълна, всичко сякаш ще изглежда възможно.

Заслужава си да се положат повече усилия и да се отдели време за взаимоотношенията и партньорствата. Колкото сте по-великодушни и оптимистични, толкова повече разширявате зоната си на комфорт. Възможни са много изгодни предложения за съвместна дейност, за установяване на нови приятелски и брачни съюзи.

Ще се разкриват и хубави перспективи за пътешествия и обучение, не само у нас, но и в чужбина.

В периода от 16.30 до 18.49 ч. може да се появят спорове, различия и противоречия, особено с хора от близкото обкръжение.

След 18.49 ч. вече Луната е без курс до края на деня, вече не трябва да приемате нови идеи, не взимайте решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  18.49 ч. – 00.00 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.