Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 12.12.2022 до 18.12.2022

12 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

С хубав аспект започваме новата седмица. В 20.13 ч. Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн. Днес може да организирате добре своите планове и да проведете продуктивни срещи.

За работа и обучение ще е налична нужната концентрация и търпение.

Има благоприятни тенденции да получите вест за благоприятното разрешаване на теми и казуси, върху които работите дълго време.

Вечерта след 19 ч. до 22 ч. ще се наложи да вземете отношение по важни въпроси. Точно тогава ще разберете и главните неща, които ви пречат и затормозяват. Ще ви се даде шанс да ги преодолеете, ако вземете бързо отношение към тях.

Използвайте максимално денят днес, защото е достатъчно продуктивен и спокоен. Ще имате много по-голяма яснота за случващото се, отколкото в следващите дни.

В момента се сформира напрегната конфигурация на Слънцето с Нептун, която ще е точна на 14-ти вечерта. Не оставяйте важни решения и действия за тогава.

13 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта бъдете търпеливи и отстъпчиви. До 10 ч. има огромна опасност да си изпуснете нервите, някой да ви подразни или предизвика. Бъдете внимателни и докато шофирате, защото има напрегнат аспект с Уран.

Относително спокойни и продуктивни са часовете от 10 до 15 ч., постарайте се всички важни неща да си свършите в тези часове.

След това се включва Сатурн, може да се появи умора, отегчение или някакви трудности и ограничения. Ако почувствате макар и малко неразположение и спадане на настроение и тонус, веднага вземете мерки за облекчение, не се насилвайте.

След 18 ч. вече е неефективно време, Луната е без курс. Отново трябва да се внимава във всичко. Не предприемайте важни срещи и разговори, няма да доведат до добри резултати.

На небето вече се сформира напрегнат аспект на Слънцето и Нептун. Ако не може да си съберете мислите, много ви се спи или непрекъснато всичко бавите и отлагате, да знаете че е от този аспект, не сте виновни вие 😊 Внимавайте все пак да не попаднете прекалено под влиянието на Нептун, бъдете внимателни в обещания и преценки, както и в това, което вършите към момента.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.53 ч. – 00.00 ч. !!!

14 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете внимание, че до 10.47 ч. Луната е без курс и времето не е ефективно.

 Продължава да се сформира един от главните аспекти за месец декември, това е квадратурата на Слънцето с Нептун, която ще е точна днес вечерта в 19.21 ч. Този аспект събужда всички илюзии и фантазни образи, които сме си изградили. Независимо в коя житейска сфера. В тези дни ще сме склонни да виждаме това, което ни се иска и което сме създали в собствените си представи. Заблудата ще е повсеместна, не бързайте с решения и обещания.

Нептун събужда и емоциите, твърде силно може да се окажете въвлечени в дадена емоционална ситуация, която ще отнеме повече от вас, отколкото може да даде.

Концентрацията ще се отдава много трудно. Не се препоръчва днес и утре да водите преговори и сериозни разговори.

Внимавайте много при оформянето на документи и при боравенето с пари.

Това, от което трябва да се предпазвате е да не попаднете в капана на самосъжалението. Избягвайте да се връщате в стари спомени и да преживявате отново и отново стари емоции. Особено ако не са особено приятни, защото това може да ви доведе в полето на „абсолютната печал“.

Важни ще бъдат събитията от 15.30 ч. до 18 ч., наблюдавайте  и за спонтанно възникналите мисли и идеи или постъпила  информация. Може да се окаже, че са много  верни напътствия как всъщност да се измъкнете от неясни казуси и ситуации.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 10.47 ч. !!!

15 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Като цяло денят е продуктивен. Можете спокойно да се възползвате от благоприятната финансова активност днес. Ако сте внимателни и осъзнати още днес може да свършите важни за вас дейности.

Единствено трябва да внимавате от 12 до 15 ч., защото ще има раздразнителност и неразбиране дори за съвсем дребни неща.

Днес все още ще се усеща влиянието на Нептун, който е в квадратура със Слънцето.

Вероятно е освен илюзиите, двойнствените игри и заблуждения днес да се активират и редица емоционални откровения, прозрения. Да научите интересни за вас семейни и родови истории, които дълбоко ще ви трогнат.

Дали Нептун ще се прояви като илюзия или като родова памет и съкровени чувства и емоции зависи предимно от личния хороскоп. Също и от това до колко работи със своето съзнание и колко трезво умее да възприема действителността.

Добрата новина е, че когато е проявен силно Нептун, той се отразява стимулиращо на всички от сферата на творческите професии. Защото стимулира фантазията и чувствителността.

16 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес е ден с финансова активност, добре е да не го пропускате. Още от вчера се сформира благоприятна конфигурация от планети, които създават добро настроение и благоприятни възможности.

Не забравяме разбира се, че сега е ретрограден Марс, предстои от 29 декември ретрограден Меркурий, така че нищо ново не предприемаме, но си записваме предложенията и идеите към които ще се върнем в края на януари.

От сутринта до12 ч. е възможно нещата да не потръгнат толкова ясно, бързо и обещаващо както бихме искали. Възможни са отлагания, забавяния и колебания.

До обедните часове ще липсва увереност и решителност. Но след 13 ч. настава продуктивната част на деня. Възможно е да получите подкрепа от институции и авторитетни личности. Непременно се активизирайте и до 18 ч. побързайте да свършите и това, което се отложи в началото на деня.

След 18 ч. трябва да се внимава с това какво обещавате и какви отговорности поемате. Бъдете умерени и в храненето.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 21.14 ч. – 21.50 ч. !!!

17 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни. Това са дните за укрепване на партньорства, приятелства. Непременно проявете повече дипломация и положете усилия да изслушате мнението и на партньора, дори да ви се струва първоначално, че не е прав.

Този съвет е особено важен днес, защото от сутринта до 16 ч. може да се сблъскате с недоволство и негодувание от страна на партньора. Особено раздразнителни и с ниско самочувствие ще бъдат жените днес. Между майки и дъщери, между сестри или приятелки може да възникне неразбиране и дисхармония. Ще трябва да се положат усилия за да се хармонизират отношенията. Спрете навреме, още при първите прояви на напрежение в общуването, не настоявайте на всяка цена да се зачете само вашето виждане и мнение, за да не се задълбочи конфликта.

След 16 ч. тези влияния вече се разсейват и до края на вечерта ни очакват хармонични аспекти. Време е за срещи, разговори, развлечения и различни културни мероприятия.

Днес и утре ще е особено приятно и обогатяващо душевността ако посетите изложби, театри и концерти. Качествени и хубави филми също ще ви заредят положително.

18 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен и хармоничен ден. Постарайте се максимално много неща да си свършите днес, докато енергията е все още спокойна и приятна. Луната е във Везни, изисква от нас да сме балансирани, справедливи, разумни и дипломатични.

Денят е много подходящ за общуване с приятели и познати.

За разтоварване и зареждане с благоприятна енергия чрез всички форми на изкуството.

Не на последно място е благоприятен и за пазаруване. Време е вече да се подготвяте за празниците, не отлагайте в последните дни. Днес аспектите са хубави, денят е обагрен от планетата на хармонията и красотата Венера.

Луната цял ден е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни помогне да си направим ясна програма и да имаме сили и дисциплина да я спазваме.

Не отлагайте много неща за понеделник и вторник, защото тогава Луната вече е в Скорпион и ще се съберат прекалено много ангажименти и спешни задължения.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.