Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 12.02.2024 до 18.02.2024

12 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В понеделник ще навлезем с добро настроение, въпреки че се очертава напрегната седмица, заради съвпада на Марси и Плутон, в първия градус на Водолей. Този аспект ще е точен в сряда.

Луната все още е в Риби и  от рано сутринта ще сме под благоприятното въздействие на хубав аспект от Венера.Приятелският тон, любезното отношение ще  направят така, че дори деловата рутина и досадни ежедневни задължения да изглеждат приятни.

В обедните часове от 11 до 14.30 ч. интуицията ще подсказва правилните решения.  Ако все пак има някакво колебание, изчакайте до утре, когато много по-ясно ще виждате и усещате нещата.

Следва кратък период на Луна без курс 14.33 ч. – 15.27 ч., обърнете му внимание и не вършете важни неща тогава.

След 15.27 ч. Луната вече навлиза в Овен и до края на вечерта ще е много активно време, когато ще трябва да се поема повече отговорност и да се проявява смелост.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  14.33 ч. – 15.27 ч. !!!

13 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Активен ден ни очаква с Луна в Овен и положителна финансова активност. Денят е продуктивен и ако добре си направите план, ще останете доволни от резултатите.

Венера и Нептун са в хармоничен аспект, който ще се отрази добре в любовта и творчеството. Любовни и приятелски връзки ще се развиват и задълбочават.

 Голяма динамика ще създава сходящият  аспект на небето- съвпада на Марс и Плутон, който ще е точен утре. Той носи много енергия,  пробивност, бизнес-контакти,  но и агресия и насилие. Всичко зависи от личната ви съдба как ще се справите с него. Постарайте се да използвате този аспект в градивната му съставляваща, не се заседявайте, ако имате идеи започнете да ги реализирате.

За утре не си насрочвайте срещи между 12.22 ч. – 17.03 ч., защото не са ефективни.

Сутринта в 8.06 ч. планетата Марс навлиза във Водолей до 23 март.

14 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 8.01 ч. Марс  и Плутон се срещат в първия градус на Водолей. Това е много силна комбинация от планети, която събужда силна енергия, която може да донесе видими промени в личния и професионален живот, както и в икономиката и политиката. Неговото проявление ще продължи до края на седмицата. Ще има динамика в банковата сфера, както и на фондовата борса, вероятни са  катастрофи и стихийни бедствия. От изключителна важност е да се даде ход на тези енергии и в личния живот, постарайте се да ги управлявате правилно, не се впускайте в опустошителни и разрушителни действия и скандали, защото няма да може да се предвиди какъв точно ще е резултата.

Традиционно ще дам съвети и за празника на влюбените Св. Валентин. Бъдете внимателни и деликатни днес в отбелязването на празника, не предявявайте големи изисквания, без екстремни очаквания. Това се отнася както за жените, така и за мъжете.

Избягвайте празнуването и срещите в интервала на Луна без курс 12.22 ч. – 17.03 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.22 ч. – 17.03 ч. !!!

15 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днешния ден ще е с бурна енергия, изпълнен с много събития и необходимост от взимане на решения. Рано сутринта може да постъпят интересни решения, които ще са доходоносни и интересни. Добре е да обмислите, преди да се откажете, защото ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт.

Днес също са възможни силни проявления на Марс и Плутон, които ще създават редица форсмажорни ситуации. До края на седмицата енергетиката е твърде напрегната и емоционална.

Най-добре се отработва този аспект с работа, спорт и съзидателни проекти. Накарайте тази енергия да създава, а не да разрушава.  

Късно вечерта не се препоръчва да се изясняват отношения, същата препоръка ще бъде дадена и за 17-ти през целия ден.

16 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната е все още в Телец до 17 ч., това е и най-ефективното време за деня. Възползвайте се от хармоничната финансова активност, за да събудите паричните си енергии. Днес е подходящ ден да потърсите и допълнителни доходи или да положите повече усилия в работата, защото те ще дадат дългосрочни резултати. Обърнете внимание на нещата, които се случват от сутринта до 15 ч., ако изпитвате дискомфорт като мислите за тях или ги вършите, сериозно трябва да се замислите дали да продължите в същата посока.

Най-много днес да се внимава какво и на кого го казвате, може много превратно да се изтълкува казаното.

Днес и утре витае конфликтна енергия, затова не избързвайте ако сте възмутени от нещо, добре го обмислете преди да вземете крайно решение.

След 17 ч. вече Луната е без курс до 21.41 ч., в този период да се внимава при шофиране и да не се вършат важни неща, има опасност от големи грешки и пропуски.

В 18.06 ч. Венера преминава във Водолей до 12 март. Повече за Венера във Водолей ТУК

Който желае може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да активизира енергията на любовта и финансите.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.02 ч. – 21.41 ч. !!!

17 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вчера Венера премина във Водолей и днес вече е в точен съвпад с Плутон в същия знак. Емоциите ще са горещи днес и в следващите дни. Вниманието ще е фокусирано както в любовта и взаимоотношенията, така и в сферата на бизнеса и парите. Ще се сформират важни и много интензивни контакти, които ще се окажат решаващи за дълго време напред.

Темата за ревността, властта и контрола ще е много актуална. Не трябва сега да сте прекалено предизвикателни и изискващи, защото може да се разрази голям „пожар“, не излизайте от „релси“, последствията може да се окажат фатални.

Внимателно да се навлиза в нови отношения, това важи най-вече за младите и неопитните, защото може да попаднат в трудни и рискови ситуации. Сега не е подходящо време за експерименти.

Рано сутринта в 5.53 ч. Меркурий и Уран са в точен конфликтен аспект, който още повече усложнява общуването и носи травматизъм.

18 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След толкова напрегнати аспекти и предупреждения от предходните дни, днес малко ще си отпочинете от бурните емоции. Не си разсейвайте вниманието, защото събитията още няма да са се успокоили, но поне няма да са в острата си фаза.

Рано сутринта от 7 до 9.30 ч. много от заплетените ситуации ще намерят своя благоприятен изход. Наблюдавайте и знаците на съдбата, щастливо стечение на обстоятелствата ще сложи край на напрежението и до 15 ч. вече ще имате много по-ясна представа какво трябва да направите.

Добре е и днес да избягвате неблагоприятните и непознати места, не предприемайте рисковани партньорства, подбирайте си обкръжението.

Вечерта след 20 ч. не вярвайте на постъпилата информация, може неусетно да ви подведат.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.