Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 10.06.2024 до 16.06.2024

10 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО – не се препоръчва да се харчат големи суми пари, защото по-трудно ще си възстановите след това похарченото.

Започваме пестеливо новата седмица, бъдете умерени в емоционалните реакции както и в харченето на пари, защото е ден без богатство.

На небето се сформира напрегнат и конфликтен аспект на Марс и Плутон, който ще е точен утре.

Добрата новина е, че този аспект създава добър ритъм за работа, събужда желание за конкуриране и доказване на своите способности, позволява да се преместите на ново енергийно ниво.

Възможно е за някои тази конкуренция да не е лоялна, да се привлича агресия и отмъстителност. Трябва да се внимава много при шофиране, при боравене с машини, инструменти, хладни и огнестрелни оръжия. Този аспект е силно травматичен, дори и във фитнеса бъдете внимателни поне до 12 юни включително, има голяма опасност от наранявания.

Ако днес постъпи интересно предложение за работа или бизнес сделка не е добре да приемате, отклонете за утре разговора, защото е ден без богатство, а това означава, че няма да получавате добри доходи от договореното.

11 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 16.16 ч. е точната квадратура на Марс и Плутон. Този аспект е стимулиращ, но и дразнещ и нараняващ. Важно е как ще подходите към днешните събития, защото бързо тази енергия може да стане враждебна, нападателна и разрушителна.

Ако в  сте в труден период, особено в лични или бизнес отношения трябва много внимателно да се постъпва и да не се разгорещяват още повече конфликтите. Особено важно предупреждение се отправя към жените, не предизвиквайте мъжката ревност и агресия, не бъдете осъдителни и предизвикателни, защото може да пострадате.

От хубавата страна на аспекта може да се възползвате като се концентрирате и използвате тази силна енергия за работа и полагане на  повече усилия за постигане на набелязаните цели.

Обърнете внимание, че след 22.17 ч. Луната вече е без курс чак до утре сутринта в 8.40 ч., точно в този интервал вниманието трябва да е удвоено, не ходете на рискови места при непознати хора.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.17 ч. – 00.00 ч. !!!

12 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8.40 ч. Луната навлиза в Дева и налага работно и угрижено темпо на деня. Днес и утре ще се струпат ангажименти и отговорности, които трудно ще могат да се отклонят. Съветът е да не се опитвате да ги избягвате, особено ако се отнасят за близки хора и роднини.

В 13.48 ч. Меркурий и Сатурн са в напрегнат аспект, който ще възпрепятства преговорите, трудно ще се комуникира, може да се създаде дистанция и необосновано хладно поведение. Не е подходящ ден за ходене по институции и за пазаруване. На първото място ще ви бавят или връщат за още документи, а купените стоки няма да ви носят радост и няма да ги ползвате продължително.

В часовете от 15 до 18 ч. да се внимава с обещанията, после трудно ще се изпълняват, не проявявайте прекалена щедрост, която няма да се възприеме адекватно.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 8.40 ч. !!!

13 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Ограниченията, нелоялната конкуренция и агресията от предходните дни  постепенно ще се разсейват, очаква ни благоприятен ден с отлична финансова активност.

Можете спокойно да си направите планове, защото Луната в Дева ще ви помага в старанието и концентрацията.  Денят ще е успешен и ефективен, не го пропилявайте в колебания и отлагане. Тази препоръка ще важи и за утрешния ден.

Днес и утре ще се активизира информационния поток, срещите и разговорите, кратките пътувания, търговските сделки. Меркурий се приближава до Слънцето, утре те ще бъдат в точен съвпад, затова ще се случва това приятно оживление.

Едва тази вечер след 20.30 ч. може да се появят ограничения и умора, както и песимизъм, затова преустановете работата и повече си почивайте.

14 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Активен ден ни очаква изпъстрен с много движение, срещи, телефонни обаждания и кратки пътувания. Меркурий, планетата на комуникациите и информацията и интелектуалните дейности е в точен съвпад със Слънцето в 19.34 ч.

В такива дни се получават добри предложения и нови възможности, обръщайте внимание на постъпващата информация.

Добре е да си направите план за деня и да си подбирате хората, с които общувате, защото може да попаднете във водовъртеж от излишни и натоварващи срещи и разговори, които в края на деня така ще ви затормозят и изтощят, че вечерта може да се окажете и с главоболие и нервно напрежение. Това е така, защото Меркурий отговаря и за нервната система, а когато е силно „подгрян“ от Слънцето тя се прекалено се натоварва.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.55 ч. – 21.13 ч. !!!

15 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очакват ни хубави почивни дни. Динамиката от вчера се запазва и днес, затова е полезно да не се задържате много вкъщи, за да може да привлечете повече приятелства, нови хора и полезна информация.

Днес Луната е във Везни, подходящо време да се фокусирате върху взаимоотношенията и да ги укрепите.

Ако сте ранобудни днес ще имате възможност да уловите много хубави предложения от сутринта до обяд, които да привлекат нови финансови възможности.

Днес е подходящ ден да закрепите връзките с любимите си хора и приятели. Бъдете откровени и добронамерени. В процеса на непринудено общуване ще могат да възникнат спонтанни идеи за бъдещи съвместни дейности или бизнес.

Важни и показателни ще са събитията вечерта от 19 до 22 ч. – ще трябва да се направят избори, които ще важат за дълго време напред.

16 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е благоприятен, полезно ще бъде, също като вчера да сте повече в движение и да общувате повече.

Много са важни изборите, които ще трябва да направите днес, защото от това ще зависят и бъдещите отношения.

Внимателно преценявайте поведението на партньорите и приятелите. Защото днес вече техните думи може да са заредени с двойственост и неяснота.

Не се предоверявайте, проверете информацията, непременно предвидете договори и  юридически консултации за бъдещите ви действия ако предприемате съвместен бизнес.

Ако става въпрос за лични и семейни отношения, бъдете подготвени за липсата на конкретика. Не е подходящ ден, в който да поставяте условия и да чакате те да се изпълнят. Може да се сблъскате с прикриване на истината, както неяснота в чувствата.

Има опасност лесно да се заблудите, само не трябва да се прибърза и да се вярва на всичко казано. Денят може да бъде  много приятен, ако нямате прекалени очаквания и изисквания от партньори и приятели. Както и ако сте честни и не постъпвате така, както не бихте искали с вас да постъпват.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.