Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 09.10.2023 до 15.10.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

09 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започваме с код жълто ☹☹, внимание през целия ден!

Тази нощ Марс и Плутон са сключили точен напрегнат аспект, който ще дава ясно отражение през целия ден.

За тези, които ще имат динамична работа и ще работят съсредоточено, денят ще е успешен, защото ще получат много енергия и концентрация на сила.

Трябва внимателно да се шофира и още по-внимателно да се борави с машини, инструменти и оръжия. Контролирайте и пожарната безопасност.

В отношенията може да се зароди нападателност и агресия, не се замесвайте с непознати хора и групировки.

Тази нощ в 4.12 ч. планетата на любовта, изкуството, взаимоотношенията преминава в Дева.

Повече за Венера в Дева прочетете ТУК

Който иска да направи ритуал за посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активира енергията на любовта и парите в живота си, да прочете инструкции ТУК

Напомняне: На    10 октомври  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  11 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   11 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 11 октомври и ще излезете от поста на 12 октомври 2023 г. след 6 ч. сутринта.

10 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е емоционално напрегнат, кодът отново е жълт – внимание!

Плутон днес е в стационарно директна позиция и засилва всички преживявания и усещания многократно. Дори и да нямате някакви конкретни събития около себе си, отново може да изпитвате напрежение от неясен характер.

Не се препоръчва да се натоварвате умишлено с работа и ангажименти, вършете само най-необходимото.

Сутринта Венера е в опозиция със Сатурн, аспект, който ще постави под изпитание установени вече отношения и съдружия. Може да се появи дистанция, хладно и силно филтрирано поведение. Като попаднете в подобна ситуация, най-добре е да се оттеглите за известно време, не изпадайте в паника и отчаяние.

Денят е разпокъсан и от период на Луна без курс от 12.37 ч. – 15.03 ч. – това е интервал на неопределеност и липса на реализация. Нищо важно не вършете тогава.

След 15 ч. Луната навлиза в Дева  и втората половина на деня ще е по-успешна и ще има по-добри резултати.

Напомняне: На    10 октомври  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  11 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   11 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 11 октомври и ще излезете от поста на 12 октомври 2023 г. след 6 ч. сутринта.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.37 ч. – 15.03 ч. !!!

11 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Преди затъмнението на 14-ти октомври това е един благоприятен ден, в който може да си свършите много полезна финансова работа. Аспектите за деня са хубави, затова обявяваме код зелен – 😊 Луната е в знак Дева и ще допринесе за концентрацията и всеотдайната работа, която сте си запланували.

Все пак не забравяйте, че след няколко дни – в събота, ни очаква новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Затова не се впускайте сега в нови начинания. Моментът е крайно неподходящ. По-скоро се фокусирайте към приключване на вече започнати теми и задачи.

Следете новите тенденции и ги анализирайте внимателно, защото в дните преди затъмнението винаги има известни знаци от съдбата какво ново ще се случи след новолунието.

12 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Енергиите за деня за разпределени така: от сутринта до 16 ч. е код зелен – 😊, но все пак това не трябва да ви отпуска, помнете за силно намаляващата Луна и за предстоящото новолуние и затъмнение в събота. Преди тях не трябва да се обмислят нови начинания, нито да се започват.

Организирайте се само да си довършите по възможност текущата и вече започната работа.

Постарайте се да се освободите от стари обещания и ангажименти. Ако до момента не сте могли да изпълните дадено обещание и преценявате, че много ви тежи, то по-добре се откажете от него. Така ще освободите голямо количество енергиен ресурс за други дейности.

След 16 ч. до края на деня е код жълто – внимание, защото се събужда много двойнствена и подвеждаща енергетика, която много ще затруднява преценките и отношенията. Не вярвайте на това, което чувате. Всичко трябва да се провери лично.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  23.10 ч. – 00.00 ч. !!!

13 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е особен ден, бъдете много внимателни как ще го проведете. Трудни ще са преживяванията днес, особено ако сте имали напрегнат месец и динамична седмица.

Постарайте се да преживеете този ден максимално спокойни, без обсъждане и без планиране.

Непременно почистете околното пространство, което обитавате. Подредете вещи и документи, излишното изхвърлете. Изтрийте стари писма, съобщения и смс-и, защото по този начин разчиствате пространството за нови енергии.

Не допускайте сега нови партньорства и връзки, не започвайте нови приятелства, защото преди затъмнение, те ще са силно кармично натоварени.

Днес в 15.30 ч. Марс и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще даде достатъчно сили, за да се справите с ритуалното почистване и подреждане преди новолуние.

Който иска може от днес вече да започне прочистването на тялото и ума с чудесната ЛУННА ДИЕТА при новолуние.

14 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 22° Везни настъпва вечерта 20.56 ч., а точната фаза на слънчевото затъмнение в 21 ч.  То се случва на Южния Лунен възел в съвпад с Меркурий. В дните преди и след затъмнението има тенденция да се реализират неочаквани пътувания, да има поява на нови контакти и постъпване на важна информация. Като цяло главната тема на затъмнението ще бъде любовта, приятелството, партньорствата и творческите проекти. Поради наличието на Южния възел в близост е възможно да се изяснят стари теми и проблеми, да се възкресят предишни идеи и да се реализират стари проекти.

Възможно е да се наложи изцяло да се променят някои намерения и подходи, все пак слънчевото затъмнение винаги дава възможност да се започне нещо ново, да започне процес, който ще трае години. Това не е явление само за няколко дни или седмици, това са дългосрочни тенденции.

Който иска може да проведе прочистването на тялото и ума с чудесната ЛУННА ДИЕТА при новолуние.

15 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Енергията на новолунието и затъмнението се развива и днес. До обяд е подходящо време да напишете своите желания по новолуние. Написани сега вашите желания и планове ще са актуални и ще могат да се реализират през следващите години, защото ще се активират от силната енергия на затъмнението.

Повече идеи за желания при  новолуние във Везни може да прочетете ТУК

До 10 ч. може да се чувствате все още напрегнати от енергията на затъмнението или да се налага да се занимавате с не особено приятни текущи дела.

Следва интервал на Луна без курс от 10.02 ч. – 14.05 ч., не си заслужава в този период да се предприема нищо, на което държите и ще очаквате да се развива в бъдеще.

След 14 ч. Луната вече навлиза в Скорпион. Това ще внесе доста по-сериозен тон на актуалните теми за деня. Някои казуси ще имат нужда от незабавно решаване.

След 16.30 ч. се обявява код червен ☹, защото Луната и Марс са в съвпад, а този аспект винаги носи агресия, конфликти и неудовлетвореност у дома.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  10.02 ч. – 14.05 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.