Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 09.01.2023 до 15.01.2023

09 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

 Първата половина на деня  започва с Луна в Лъв в напрегнат аспект с Уран от сутринта до 12.30 ч., това са напрегнати часове, изпълнени с недоразумения и конфликти.

Понеделникът ще бъде хубав и ефективен ден, особено след 13 ч. Ще може да се предоговорят стари и заседнали във времето проекти, ще се преосмислят установени с времето условия. Някои стари проблеми ще могат да бъдат преодолени.

Два точни и хармонични аспекта има днес на Меркурий с Уран, който стимулира нестандартното мислене и оригиналните решения. Много бързо ще може да се справите с дадени ситуации, защото бързо ще идват на ум правилните действия.

Другият аспект е между  Марс и Венера, той ще направи общуването добронамерено и приятелско.   Днес и утре времето е подходящо за делови и лични контакти.

Използвайте максимално този ден, не разчитайте много на вторника, защото от сутринта до 17.16 ч. денят е неефективен, Луната ще бъде без курс.

10 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Бъдете предпазливи днес от сутринта  до 17.16 ч., защото в този интервал ще сме разсеяни и немотивирани. Не предприемайте сериозна работа, защото няма да имате добри резултати. Луната през този период е без аспекти, на лунна пауза или както вече я знаем Луна без курс. В такива периоди може да се отложат срещи, разговори, да се оттеглят обещания. Бъдете внимателни и при шофиране.

След 17.16 ч. Луната вече навлиза в Дева. До края на деня ще бъде продуктивно време, отложеното от сутринта сега може да бъде свършено или по някакъв начин компенсирано.

Най-характерното за деня е, че ще се наложи да се преосмислят взаимоотношения, приятелства и партньорства. Тази тенденция ще е активна до 13-ти включително. Непременно обърнете внимание на тази тема, защото ако я избегнете, тя няма да изчезне, а проблемните ситуации ще се задълбочат още повече.

ЛУНА БЕЗ КУРС03.53 ч. – 17.16 ч. !!!

11 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре са два сериозни дни, когато Луната е в Дева, Марс е вече стационарен, т.е. почти неподвижен, но за сметка на това ще се усилва вътрешното ни напрежение. Не е изключено  в един момент да се изрази и външно.

Точно такава вероятност има тази сутрин от 6 до 11 ч. Може от съвсем малки дразнители да избухват спорове и конфликти.

Бъдете подготвени за днес, за четвъртък и петък да се справяте с напрегнати и конфликтни ситуации. В тези дни планетата Марс е стационарна и ще покаже своята войнствена природа. От 12 януари вечерта най-сетне планетата тръгва в директна посока.

12 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Дева, денят е доста напрегнат поради неподвижният Марс, който сега е в стационарно/ директна позиция. Късно тази вечер след 22.54 ч. той вече става директен.

Внимавайте днес да не бъдете много придирчиви и дребнави, а това в дните на Луната в Дева става много често,  това може да влоши много бързо отношенията.

Днес на дневен ред ще се появят много ангажименти, работата която спешно трябва да се свърши ще изисква доста усилия. Добрата новина е, че поне днес имаме хармоничен аспект между Слънцето и Луната, който все пак ще ни държи в баланс.

Ефективната част на деня е от сутринта до  14 ч., след това се засилва влиянието на Нептун, който ще внесе някои двойнствени ситуации, колебания и объркване. До края на вечерта не взимайте важни решения. И все още днес не започвайте нищо важно, защото ще се развива много бавно и затормозено в бъдещето. Не забравяме, че и до 18-ти все още е ретрограден и Меркурий, който също внася задръжки и забавяне.

13 янурари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

1Очаква ни успешен ден в делово отношение. От сутринта до обяд да се внимава с преценките, защото може да се окаже, че се захващате с нещо, което не ви е по силите. Ще се изисква умереност във всичко, дори и в храненето.

След 12 ч. до края на деня часовете са продуктивни, особено вечерта вече ще започнат да се раздвижват някои поизостанали задачи, които сега ще бъдат бързо разрешени.

Главният аспект за деня е между Слънцето и Нептун, той е точен в 16.22 ч.

Той ще пробуди интуитивните и творческите способности. Възможни са интуитивни озарения и открития, активира се фантазията.

Луната от сутринта е във Везни, още от днес ни настройва на тема взаимоотношения, дипломация, любов и изкуство. От утре вече много трябва да се внимава на тема връзки и приятелства, в края на седмицата ни чакат проблеми на тази тема.

14 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Влиянието на Слънцето и Нептун, които са в хармоничен аспект и днес ще оказват благотворно влияние върху настроението ни. Интуицията е силна, активира се способността да се вникне в психологическото състояние на околните. Този аспект оказва добро въздействие на всички творчески професии.

От сутринта до обяд е добре да си направите анализ на изминалия период на ретрограден Марс, всеки е получил своите поуки и уроци. Трябва да ги откриете и разгадаете. До обяд може да получите много важна информация на тази тема. Нещо ще ви активира и ще имате важни прозрения. Обръщайте внимание на всички събития и знаци през този период.

Луната все още е във Везни, бъдете много внимателни и деликатни, изслушвайте партньора, вложете целия си дипломатически такт. Вече се сформира конфликтен аспект на Венера с Уран, който ще е точен утре и това може изневиделица да донесе някакви неприятни ситуации и изненади.

15 ЯНУАРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За днес е добре да изберете възможно най-спокойната и безконфликтна програма, защото денят ще е напрегнат и емоционално нестабилен.

В първата половина на деня  имаме и   период на Луна без курс 10.40 ч. – 14.09 ч., това е време, когато всичко ще се развива по свои закони, трудно ще може да се спазва някаква програма.  Не предприемайте точно тогава излизания и срещи, защото няма да са успешни и удовлетворителни.

Ако имате напрегнати отношения към момента или проблемна връзка, днес е добре много да не контактувате, защото много бързо може да се стигне до конфликт и дори до разрив на отношенията.

Днес е точният напрегнат аспект на Венера и Уран, който ще донесе доста изненади, повечето от тях не особено приятни.

Внимавайте днес не само с любовта и приятелските връзки, но и с парите. Възможно е да имате порив към стихийно харчене, по-добре не излизайте по магазините. И без друго не е хубав ден за пазар, защото Меркурий все още е ретрограден до 18-ти.

Луната навлиза в Скорпион след 14.09 ч., от този час нататък трябва да сте особено внимателни, защото този зодиакален знак провокира принципно повечето спящи проблеми.

ЛУНА БЕЗ КУРС10.40 ч. – 14.09 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.