Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 08.07.2024 до 14.07.2024

08 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

С много хубави аспекти посрещаме новата седмица, код: зелен!

Венера е в хармоничен аспект с Уран в 14.05 ч.. Той ще активира спонтанност в чувствата, в такива дни подхода към приятелите или партньора става нестандартен и закачлив, бързо възникват нови симпатии. В бизнеса и творческите професии се появяват нови идеи, предложения и неочаквани възможности. Очаквайте и приятни изненади от финансовата сфера, може да получите възможности за повече доходи, да ви изплатят очаквани суми.

В 17.27 ч. Юпитер и Меркурий са в хармоничен аспект, срещите и разговорите ще са продуктивни, бързо ще се работи с институции, документи и информация.

Постарайте се днес повече работа да си свършите, не отлагайте нищо за утре, защото денят ще е неефективен от 9 до 17 ч.

09 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Слабоефективен е днешният ден, Луната е без курс от 9.04 ч. до 16.49 ч.

Код за деня: жълт!

В периода на Луна без курс бъдете внимателни, не започвайте нови неща, не водете важни разговори. Всички положени усилия може да се окажат напразни.

Внимателно шофирайте и още по-внимателно да се борави с машини и инструменти, да се спазват всички предписания.

След 17 ч. Луната вече навлиза в Дева и до края на деня може да си свършите полезна и спешна работа, която вече ще ви носи удовлетворение.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  9.04 ч. – 16.49 ч. !!!

10 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре Луната ще е в Дева. Това означава, че работата бързо ще се появява от всички посоки. Добрата новина поне е, че аспектите са хубави и ще може да се сдобиете с добри резултати.

Слънцето и Сатурн сключват хармоничен аспект, който ще е точен утре. Това е отлична възможност да се реализират на практика намерения и проекти. Много по-лесно ще може да се отсее важното от ненужното. Затова сега си заслужава да се фокусирате в посоката, която е важна за вас.

В обедните часове от 11.30 ч. до 15 ч. да се внимава с преценките и обещанията, може да се изгуби чувството за мярка и реалното състояние на знания и умения.

11 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Още един ползотворен ден с хубава финансова активност.

Рано сутринта в 6.05 ч. Слънцето и Сатурн  са в точен позитивен аспект, отлично време да взаимодействате с началници, администратори, хора занимаващи се със закона.

Този аспект дава възможност да се планира надеждно и в перспектива, като се избегнат илюзиите.

Венера и Нептун са в хармоничен аспект, който носи любов, мечтателност, фантазии и творчески импулс.

Днес Венера преминава в Лъв в 19.20 ч. до 5 август. В любовта ще има повече страст. В този период ще има потребност от повече внимание, самодоказване, изява, желание за повече комплименти и любов. Време е за развитие и доказване на талантите. Ще има голямо желание за скъпи, престижни и луксозни почивки.  Облеклото ще е по-ярко и предизвикателно.

Повече за Венера в Лъв прочетете ТУК

Може да изпълните ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активирате енергията на любовта и парите. Прочетете ТУК

12 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре ще са важни дни за любовта, партньорските връзки и приятелствата.

Луната вече е във Везни и ще ни фокусира вниманието върху дипломатичното общуване, търсенето на компромис и зачитане и на чуждото мнение.

В 17.09 ч. Венера е в опозиция на Плутон, това е сериозен аспект, който поставя отношенията под голямо напрежение, сериозен избор и преосмисляне на връзките, дори жесток подбор и контрол. Не започвайте днес нови отношения и не сключвайте търговски сделки. Не се обвързвайте в постоянни съюзи, защото отношенията ще бъдат под постоянен стремеж за контрол, манипулация, ревност, осъдителност.
Не извършвайте днес и финансови операции или инвестиции, защото няма да са успешни. Не купувайте дрехи, бижута, козметики и не провеждайте големи козметични и естетични процедури.

13 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Взаимоотношенията и любовта и днес ще са водеща тема. Нажеженият аспект между Венера и Плутон все още ще се изявява с пълна сила.

Всички предупреждения от вчера остават в пълна сила и днес. Бъдете внимателни в любовта, партньорствата, приятелствата.

Не провеждайте рисковани финансови операции и не инвестирайте.

Ако са възникнали вече напрежения в любовта, не ги доизостряйте, защото наближава сериозен разрушителен аспект, съвпад на Марс и Уран, който ще е точен в понеделник. Може много бързо да ескалират конфликтите и да станат почти неуправляеми.

Затова изпълнете всички възможни помирителни методи, не задълбочавайте различията, а търсете хармоничните допирни точки.

За утре внимателно правете планове, защото почти цял ден Луната е без курс.

14 ЮЛИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е подходящ ден за релаксация и хармонизиране на отношенията. Почти цял ден Луната е без курс – от 01.50 ч. – 17.54 ч.

Тук отново припомням, че трябва внимателно да се борави с машини и инструменти, а още по-внимателно да се шофира, особено по силно натоварени и трудни маршрути.

Утре очакваме силно конфликтен съвпад на Марс и Уран, който вече от днес се е сформирал и може да има аварии и катастрофи.

Бъдете сдържани и внимателни, особено днес и утре, без експерименти и без излишна проява на смелост и героизъм, сега не е момента за това.

След 18 ч. Луната вече навлиза в Скорпион, напрегнат и кризисен знак, който силно ще подчертае и конфликтните аспекти на небето. Вечерта също бъдете предпазливи, а най-добре да не ходите на обществени места и да не се срещате с непознати. Може да попаднете на недружелюбни и враждебни среди.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.50 ч. – 17.54 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.