Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 06.05.2024 до 12.05.2024

06 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ВТОРИЯТ ДЕН НА ВЕЛИКДЕН Е! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ДНЕС Е И ГЕРГЬОВДЕН! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Който иска да постави хубаво начало на деня си трябва да стане по-рано и да започне преди 8.58 ч., за да захванете от хубавата енергия преди да стане след това Луна без курс до края на деня. Денят ще е приятен и ще предостави така желаната почивка и промяна на обичайното настроение.

Този път лунната пауза няма да ни се стори толкова непродуктивна, заради образуващия се хармоничен аспект на небето на Слънцето и Сатурн, който ще е точен утре сутрин. Това взаимодействие ще ни помогне правилно да се структурира деня.

Това, за което трябва да се съблюдава днес е умереност и концентрация. Не само с храна и напитки, но и в речта, шофирането и прибирането у дома с обществен транспорт. Пазете си багаж, пари и документи, на Луна без курс както е днес цял ден се активизират кражбите и загубите поради разсеяност.

07 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е денят за освобождаване, приключване, изхвърляне и кардинално почистване в пряк и преносен смисъл. В сряда очакваме новолуние в 19 градуса на Телец, дотогава е отлично време за освобождаване и подреждане, както на съзнанието, така и пространството, което обитаваме.

Сутринта в  8.42 ч. Слънцето и Сатурн са в точен хармоничен аспект, който отлично ще се отрази на всички, които искат да се отърват от всичко старо и застояло преди новолунието. Сатурн ще помогне в структурирането на плановете и намеренията, ще привнесе усърдие и дисциплина.

В този ден не трябва да правите планове, да споделяте идеите си, не установявайте нови връзки и съдружия. Ако нов човек навлезе в живота ви днес, той ще ви нанесе вреда в дългосрочен план и ще ви поведе в неправилна посока.

Лунна диета! – Днес е отличен ден да се проведе лунната диета по новолуние, за да се освободи тялото от токсини, задържана вода и килограми. За по-голям ефект направете диетата както днес, така и утре.

08 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието настъпва рано сутринта, малко преди изгрев в 6.23 ч. Всяко новолуние дава шанс за обновление и ново начало. Този път то ще дойде неочаквано, вдъхновено и бързо, защото новолунието съвпада с Уран. Нови обстоятелства и нестандартен подход могат да променят досегашните обстоятелства. Добрата новина е, че веднага на следващия ден от новолунието

Новите неща, които могат да навлязат в живота са в сферата на финансите, имотите, новите технологии, строителство, инвестиции, IT – специалностите, както и самата практическа реализация на редица други проекти, които до момента са били само идея.

От сутринта вече може да пишете своите желания, повече идеи за желания при Луна в Телец прочетете ТУК, инструкции за правилно писане на желания и планове прочетете ТУК

Лунна диета! – Днес е отличен ден да се проведе лунната диета по новолуние, за да се освободи тялото от токсини, задържана вода и килограми. Проведете диетата през целия ден.

09 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Приятен и ефективен ден ни очаква днес. Който не си е написал вчера желанията, може да го направи и днес в рамките на деня.

От рано сутринта Луната е в Близнаци. Веднага това ще се почувства като се активизират срещи, разговори, телефонни позвънявания и множество предложения. Непрекъснатото движение и новите контакти ще са много благодатни, за да може да се активизира новата енергия на новолунието.

Не трябва да стоите безучастни днес, направете нещо добро за себе си, положените усилия ще дават добри резултати в бъдеще.

10 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта може да се почувства умора и загуба на мотивация. До 10 ч. ще трябва да се полагат повече усилия, възможно е да не потръгнат леко нещата за деня.

Но, след 10.30 ч. отпадат ограниченията и пречките, възвръща се тонуса и настроението.

До края на деня ще бъде много продуктивен ден, удачно време е за срещи, разговори, подписване на договори, оформяне на документи и лицензии.

Кратките пътувания и командировки ще дадат добри резултати.

Слънцето вече е почти в съвпад с Уран, този аспект ще е точен в понеделник.

До тогава събитията се ускоряват, създават се неочаквани развръзки, възникват нестандартни идеи. Уловете всички подходящи възможности за развитие.

11 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак, днес ни очаква истински семеен и домашен ден. Много добре ще си отпочинете и заредите, ако първата половина на деня сте у дома.

Промените, които са се задействали по новолуние днес ще се проявят и сред близките. Нестандартната реакция към различни събития ще даде възможност да възприемете конфликти събития от нова гледна точка. Особено с децата, трябва да се опитате да сте техни приятели и съмишленици, не ги осъждайте, а се поставете на тяхно място.

С възрастните роднини също ще може да се намери допирна точка и да се изгладят различията.

Вечерта след 19 ч. вече трябва да се преустановят разговори и срещи, защото настават конфликтни часове, които могат да събудят спорове.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  4.51 ч. 6.14 ч.!!!

12 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Неделя е хубав, активен ден. Който има възможност да си свърши и някаква делова работа, нека де се възползва. Имаме и благоприятна финансова активност, която умело ще съживи потока на финансите.

Първата половина на деня е благоприятна за общуване с приятели, ще получите добри съвети, както и помощ ако се нуждаете.

Който има да учи или да пише нещо важно хубави часове за концентрация са от 12 до 16 ч.

След това Слънцето и Луната са в хармоничен точен аспект, който ще повиши тонуса, ще има прилив на сили и желание да се свърши нещо красиво, хармонично и полезно.

Непременно си записвайте идеите, които сега ви спохождат, не допускайте веднага да ви убедят, че „това е невъзможно“. Внимавайте пред кого си споделяте мислите, избягвайте негативните и критични хора.  

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.