Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 05.12.2022 до 11.12.2022

05 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Телец. Плодородна, земна и практична ще ни насочи деликатно към нашите земни потребности. Този понеделник е с благоприятна финансова активност, затова е добре да  активизирате по всички възможни начини своите настоящи и бъдещи доходи. В момента  е ретрограден Марс и забавя търсенето на нова работа, но може да помислите за повишаване на вашата квалификация, знания и умения, които ще помогнат за намиране на по-подходяща такава.

В общуването  може да се появи неувереност, добре си обмисляйте думите, има вероятност да ви разберат погрешно. Днес и утре не са подходящи за преговори и подписване на договори. Ходенето по институции за документи и заверки, също може да се осуети или да създаде проблеми.

Наблюдавайте както събитията, така и вашите мисли по обяд от 11 до 13 ч. Може да получите ясни прозрения и добри идеи за идните две седмици.

След 17 ч. има опасност от повишаване на нервното напрежение до края на деня. Хората стават независими, трудно управляеми, непокорни. Това може да предизвика дисхармония особено в семейните отношения. Внимавайте при работа с електроприбори.

06 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

Днес в 9.06 ч. е точният напрегнат аспект на Меркурий с Юпитер, който може да ви донесе дребни проблеми от рода на нерешителност, неувереност и липса на дисциплина.

Колкото по-малко говорите и общувате днес, толкова по-добре и защитени ще се чувствате.

Преценките може да убягват, трудно ще се  взимат решения, неправилно ще се преценява кое е главното, кое второстепенното.

Но, може да се мобилизирате и преодолеете тези тенденции. Точно днес не си назначавайте преговори, подписване на договори, оформяне на документи, лични или служебни разговори – особено с началници или преподаватели и ще видите, че ще останете доволни от деня.  

Обърнете внимание, че вечерта има интервал на Луна без курс 21.03 ч. – 22.50 ч.

Важните събития до края на седмицата са:

  • В сряда на 8-ми декември очакваме пълнолуние в 17-тия градус на Близнаци;
  • В този ден и Марс се в опозиция на Слънцето по линията на Стрелец – Близнаци;
  • На 9-ти Венера е в нехармоничен аспект с Юпитер;
  • На 9 и 11-ти декември са дни без богатство, внимателно харчете в тези дни, не е желателно да се дават много пари. Точно тогава не теглете кредити и не взимайте в заем, защото много бавно и мъчително ще го върнете.

ЛУНА БЕЗ КУРС21.03 ч. – 22.50 ч. !!!

07 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

 Денят ще бъде много динамичен и напрегнат. Много внимателно трябва да се борави с тази енергия, за да не се трансформира в конфликти.

Утре ни очаква пълнолуние, което настъпва рано сутринта, едновременно с това Слънцето е в опозиция с Марс. Още днес всъщност всички ще усетят с пълна сила проявата на пълнолунието.

Днес и утре всичко ще се развива много бързо, това, което до момента се е било скривало, вече излиза на повърхността. Но, има опасност то да бъде ненужно преувеличено. Затова съблюдавайте мярка във всичко. И без друго конфликтната енергия на Слънцето и Марс достатъчно нажежава отношенията и носи прекалено голямо психическо напрежение, затова не трябва допълнително за даден проблем да се говори и разисква, бъдете сдържани и умерени.

Все пак, пълнолунието винаги за едни е носело напрежение, а за други благоприятни възможности и популярност. Зависи от правилното боравене с информацията.

От днес Меркурий вече навлиза в Козирог,  до 11 февруари 2023 г. В този знак той ще се задържи екстремно дълго, защото от 29 декември до 18 януари 2023 г ще бъде в ретроградно движение.

ЛУННА ДИЕТА

Може да проведете лунната диета още от днес, защото вече сме в режим на пълнолуние.

Непременно я проведете и утре на 8 декември. Ако не сте много по диетите, за да успокоите психиката и да се почувствате по-комфортно, можете да спрете поне месото, както и пържените и мазни храни. Нека храната да е прясно приготвена, предимно от зеленчуци.

08 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни наситен със събития и много динамичен ден. Рано сутринта в 6.09 ч. настъпва пълнолунието в 17-тия градус на Близнаци.

Веднага след това в 7.43 ч. Слънцето е в опозиция на Марс.

Самото пълнолуние е в точен съвпад с Марс.   Усилва активността, амбицията, но и войнствената и нападателна енергия. Всичко това се случва в полето на Близнаци. Може на повърхността да изплуват грешки и скривана до момента информация. Общуването ще бъде твърде проблематично, много бързо уж спокойните разговори може да преминат в нажежени скандали.

Пълнолунието ще е много силно емоционално  проявено. На различни нива и по различни поводи, всеки ще има някакви по-интензивни преживявания. Дано те да са  поне малко градивни и приятни. Защото, който има привичка всичко да оспорва и да се противопоставя, сега със сигурност ще бъде силно провокиран от енергията на пълнолунието. Стойте по-далеч от такива хора и не ги провокирайте.

С Възползвайте се от финансовата активност днес, защото на 9-ти и 11-ти декември идва точно противоположната енергия, дните без Богатство. Не планирайте големи плащания в тези дни.

ЛУННА ДИЕТА

Може да проведете лунната диета още от днес, защото вече сме в режим на пълнолуние.

Непременно я проведете и утре на 8 декември. Ако не сте много по диетите, за да успокоите психиката и да се почувствате по-комфортно, можете да спрете поне месото, както и пържените и мазни храни. Нека храната да е прясно приготвена, предимно от зеленчуци.

09 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За кратък интервал сутринта имаме неудачен период, защото Луната е без курс 08.15 ч. – 09.50 ч., след това вече тя навлиза в знака Рак и започва ефективната част на деня.

Възприемайте и днешния ден като пълнолуние, защото много голяма част от заложените вчера въпроси и дори конфликти ще се доразвият и днес.

Но, днес може да научите за всички нови неща, които са провокирани от пълнолунието, като смяна на работа, наложително бизнес пътуване или спешен ремонт, дори и промяна на жилището. С една дума и днес няма да ви е скучно, запасете се с търпение и не бързайте веднага да се дразните и да изпадате в негативно настроение. Защото може да пропуснете главното послание от тези промени, опитайте се да схванете новия път, по който трябва да поемете.

Днес в 14.56 ч. Венера е в квадратура с Юпитер, която ще създава усещането за неудовлетворение от наличното и току що постигнатото. Пазете се от неоправдан оптимизъм и грандомания, съблюдавайте чувство за мярка.

Като цяло добрата новина е, че това пълнолуние е събудило огромно количество енергия, която създава мотивация и желание за действие и промяна.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

ЛУНА БЕЗ КУРС08.15 ч. – 09.50 ч. !!!

10 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Рак – провокира ни да обърнем внимание на дома и семейството. Днес по-голяма част от времето ще бъде посветено на тях.

В сравнение с отминалите напрегнати дни днес вече ни очаква малко повече спокойствие и комфорт, което си заслужава да бъде съпреживяно с най-близките.

Рано сутринта от 8 до 11 ч. следете за прозрения, идеи и подсказвания от съдбата. Самите събития или постъпилата информация ще ви насочат как правилно да действате в следващите две седмици.

До края на деня Луната е в хармоничен аспект с Уран, който ще ускорява приятно всички дейности и ще ни озарява с  нужната идея за момента.

Днес рано сутринта в 5.55 ч. и Венера се премества в Козирог до 3 януари. Любовта и взаимоотношенията стават по-хладни и студени, дистанцирани и разумни. Но, там където има любов тя ще стане по-трайна и дълбока. Чувствата ще се изразяват по-трудно и сдържано.

Повече за Венера в Козирог прочетете ТУК

Който иска може да извърши ритуал по посрещане на Венера в нов знак може да го направи днес или утре. Повече за това прочетете ТУК

11 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни също приятен и спокоен ден като вчера, Луната все още е в знака Рак.

Тя ще засилва чувствителността, възприемчивостта и интуицията. Подходящо време да обърнете внимание на дома и домашния уют. Сложете в ред документите за наследства и къщи, обмислете как по-добре да управлявате онези материални активи, с които разполагате към момента.

Днес от сутринта може да си позволите пълен релакс, да се отпуснете, да медитирате или да четете зареждаща духовна литература. До 14 ч. това ще се отдава с особена лекота, непременно си отделете време за приятни и разтоварващи занимания.

След 15 ч. до края на вечерта ще се наложи някаква активизация, нещо което до момента ви е създавало дискомфорт от семейно-битов план ще трябва бързо да се разреши. Възможно е да се наложи обсъждане на финансови теми, които няма да са особено приятни.

Обърнете внимание, че в интервала 20.50 ч. – 22.10 ч. Луната вече е без курс и времето не е ефективно.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

ЛУНА БЕЗ КУРС20.50 ч. – 22.10 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.