Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 03.06.2024 до 09.06.2024

03 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

След 9 ч. сутринта Луната навлиза в Телец и слага началото на динамичен и успешен ден.

Днес Юпитер и Плутон са в хармоничен аспект. Той ще активизира бизнеса и финансите, появяват се нови, перспективни проекти. Засилва се желанието за развитие и усвояване на уникални знания.

Меркурий и Нептун са също в точен хармоничен аспект, дава възможност за интуитивно откриване на истината, общуването ще е гладко и заредено с добри емоции.

Рано сутринта от 6 до 8 ч., който е по-ранобуден ще има полезни знаци от съдбата свързани с любовта и партньорствата.

В 10.38 ч. Меркурий преминава в Близнаци до 17 юни. Тук той е бърз, много динамично мисли и съобразява, комуникацията, пътуванията, търговията и общуването ще се оживят.

Отлично време за обучение и полагане на изпити.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  1.05 ч. – 8.56 ч. !!!

04 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес също ни очаква хубав и успешен ден, зареден с нови възможности и положителна финансова енергия.

Хармоничният аспект на Юпитер и Плутон ще е активен до 8 юни включително. Внимателно проследявайте новите възможности за работа, нови задгранични контакти и  бизнес, както и разширяване на вече установени такива. Можете успешно да се възползвате и да ги активизирате след настъпване на новолунието в Близнаци на 7 юни в 15.39 ч.

Още хубави новини и приятни преживявания ще ни донесе и съвпадът на Венера и Слънце в 15 -тия градус на Близнаци. Тя активизира любовта и парите, прави ни много емоционални, влюбчиви, щедри. Отпадат ограничения и блокажи, възниква желание да се виждат нещата от позитивната им страна. Благоприятно време за развитие на любовните и партньорски отношения. Хубав ден е и за пазар, особено за дрехи и бижута, защото ще си ги харесвате и дълго ще ги носите с удоволствие.

05 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаквайте важен, подготвителен и завършващ ден преди утрешното новолуние в Близнаци. Завършете всичко започнато, финализирайте поръчките и обещанията, които сте дали през  лунен месец.

От голяма важност е сега да се освободите, за да можете да започнете с нови сили и ентусиазъм от утре. Каквото усещате, че не може да направите или сте изгубили интерес по-добре се откажете от него, отколкото да губите енергия само да поддържате това намерение и да се затормозявате, че не е направено.

В този ден трябва да се освободите от стари и ненужни вещи, почистете и измийте помещенията, които обитавате.

Днес не започвайте нищо ново, не стартирайте и нови запознанства. Бъдете особено внимателни какви хора сега навлизат в живота ви, това се големи манипулатори и злосторници, които ще се проявят в течение на времето. Не се поддавайте на изкушения, това са зли сили, които ще ви отнемат от енергията и здравето.

Който иска може още от днес да започне да спазва  ЛУННАТА ДИЕТА един ден преди новолуние за здраве, красота и добра фигура.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  11.11 ч. – 11.37 ч. !!!

06 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 17° Близнаци настъпва в 15.39 ч., то е в съвпад с Венера и ще придаде много приятна енергия на  новия лунен месец. Ще има възможност за възникване на нови приятелски и любовни връзки, на съдружия и творчески проекти. Възможно е първоначално да има известни трудности и забавяне на процесите, които ще са предимно на емоционална основа. Но, след време, когато се преодолеят страховете и неувереността, ще може да се реализират възникналите планове, идеи и да се доразвият  новите отношения.

Новолунието в Близнаци ще зададе нови възможности за обучение, пътуване, творчески проекти, търговски сделки и различни бизнес начинания. Затова е много полезно да отделите време и след настъпването на новолунието да седнете и да обмислите своите бъдещи планове и желания.

Повече идеи за желания  за новолуние в Близнаци прочетете ТУК

Инструкции за правилно писане на желанията, прочетете ТУК

Днес е време за спазване на ЛУННАТА ДИЕТА по новолуние за здраве, красота и добра фигура.

07 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След настъпилото вече новолуние днес ще се усети силен прилив на сили и оптимизъм.

Който вчера не е успял да напише своите планове и желания за новолуние в Близнаци, може успешно да го направи днес в рамките на деня.

Рано сутринта още може да се получат обаждания, предложения, както и важна информация, която да зададе съвсем нов облик на настроението и намеренията.

Вслушвайте се в съвети и споделен опит, това е уникална възможност да се вдъхновите за промени.

Първата половина на деня е по-активна и продуктивна, не разчитайте много на часовете от 13.30 ч. до 16 ч., защото тонуса ще бъде по-нисък.

След 16 ч. Луната навлиза в знака Рак, до края на деня часовете са благоприятни.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  15.18 ч. – 15.42 ч. !!!

08 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В двата почивни дни се засилва влиянието на Сатурн. В събота и неделя Луната ще бъде в Рак и  ще акцентира взаимоотношенията в семейството. Особено внимателни трябва да бъдете към по-възрастните роднини, защото много бързо могат да се усложнят отношенията. С децата също може да настъпят сложности и противоречия, които с търпение и такт може да се преодолеят.

Днес в 11.26 ч. Венера и Сатурн са в квадратура, напрегнат аспект, който ще усложни любовта и отношенията, ще ни направи мнителни, недоволни и осъждащи. Не се тревожете ако забележите отдръпване и охлаждане в приятелските и любовни отношения. Това е временна криза, която след 12 юни ще се преодолее, не прибързвайте със заключенията.

Утре Слънцето и Сатурн са в напрегнат аспект, който още от днес ще се усеща като стягане и дистанцирано, хладно поведение.

09 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО – не се препоръчва да се харчат големи суми пари, защото по-трудно ще си възстановите след това похарченото. В понеделник на 10 юни също е ден без Богатство.

Хладното и дисциплиниращо влияние на Сатурн ще се усеща и днес. В 13.36 ч. е точната квадратура на Слънцето и Сатурн. Точно днес не е добър ден да разговаряте с началника или властни и авторитетни личности, няма да успеете да защитите своите права и да извоювате повече блага. Увеличение на заплатата недейте да искате, още повече днес е и ден без Богатство, когато не трябва да се договаряме за заплащане.

За да си нямате неприятности и да не се измъчвате, най-добре да се примирите временно с ограничаващите обстоятелства. Вероятно ще трябва да приемете някои усложнения, липси – емоционални или материални, без да се противопоставяте бурно и гневно. Това е най-правилната тактика за справяне със Сатурн, ако мъдро премълчите и отстъпите, по-бързо ще премине кризата и отношенията няма да се сринат.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.07 ч. – 22.30 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.