Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 02.01.2023 до 08.01.2023

02 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е нарастваща и все още е в Телец, предразполага ни към уют и все още празнично настроение. Това е много добра поличба за цялата година, ще бъдем работливи и съзидателни.

От сутринта настроението е все още еуфорично и празнично, защото продължава да е в сила съвпада на Венера с Плутон. Ще се чувствате добре в компания и колектив, ще се заредите  оптимистично за следващите дни.

В обедните часове от 12 до 15.30 ч. може да настъпят някои разногласия с по-възрастни хора. Временно ще има спад на силите.

След 16 ч. отново идват благоприятни аспекти и добри енергии.

Меркурий и Нептун са в точен аспект в 8.11 ч., този аспект ще създаде романтична обстановка, ще ни накара да мечтаем и да творим. Времето е благоприятно за всички занимаващи се с творческа работа. Този аспект ни прави по възприемчиви и интуитивни.

Ако вечерта шофирате продължително тръгнете по-рано и карайте бавно и внимателно.

Не трябва да забравяме, че Марс и Меркурий вече са ретроградни и може да предизвикат напрежение по пътя.

Напомняне: На   3 януари   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  4 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 януари, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 януари и ще излезете от поста на 5 януари 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

03 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта Луната навлиза в Близнаци, чудесно съчетание с първия работен ден след празниците. Това ще придаде лекота в общуването и бързина при обработката и усвояването на информация.

 Аспектите за деня са хармонични, настроението ще е стабилно и оптимистично, въпреки отминаването на почивните дни.

Всички рутинни дейности за деня ще протичат максимално бързо и няма да ви се струват бавни и отегчителни. За този процес принос ще има наближаващият хармоничен аспект на Слънцето с Уран. Той стимулира интелекта, активизира, носи прозрения и вдъхновение. Този аспект ще бъде точен в четвъртък на 5 януари.

Луната ще е в хармоничен аспект първоначално с Венера, а след това с Юпитер, това е благоприятна комбинация да се погрижите за здравето си и да въведете по-здравословен режим на хранене. Всякакви оздравителни процедури ще дават отличен резултат. На 6 и  7 януари ще може да проведете лунната диета при пълнолуние, а след това, когато вече Луната е намаляваща, ще може да спазвате по-продължителен диетичен режим, особено ако желаете да редуцирате теглото си.

Днес в 4.11 ч. Венера навлиза във Водолей до 27 януари.

Който иска може да посрещне навлизането на Венера в нов зодиакален знак, това ще активира енергията на парите и любовта. Този ритуал може да се извърши днес и утре.

 

Напомняне: На   3 януари   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  4 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 януари, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 януари и ще излезете от поста на 5 януари 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.17 ч. – 4.45 ч. !!!

04 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

4 Очаква ни отличен бизнес ден, той добре ще се съчетае и с благоприятната финансова активност, която е днес. Луната вече е силно нарастваща на 7 януари очакваме пълнолуние в Рак. Това ускорява всички теми и събития, добре е да успеете да се активизирате, ако искате повече контакти, реклама и популярност.

Венера и Юпитер са в точен хармоничен аспект днес в 11.09 ч. Този аспект символизира радост, богатство и изобилие. Носи успехи в творческите и хуманитарни професии. Чувството на радост и комфорт ще бъде много тонизиращо и ще се повиши и работоспособността.

Постарайте се днес да свършите повече неща, ако може и утрешните задължения да си приключите, защото в четвъртък много дълго време от сутринта до 16 ч. Луната ще е без курс и времето няма да ефективно.

05 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес денят е непродуктивен от сутринта до 16 ч., през това време Луната е без курс, не сключва аспекти с другите планети. Всичко сякаш е застинало на „пауза“. Действията и събитията в такъв момент са непредвидими, действа се по инерция. Точно затова в такива моменти се допускат най-много грешки и стават техногенни и авто-катастрофи.

Затова вършете само най-необходимото и не се впускайте в нищо ново, което изисква концентрация.

След 16.16 ч. Луната вече навлиза в знака Рак. Започват да се активират темите на пълнолунието в Рак, което ще бъде почти в полунощ на 7 януари. В следващите два дни и половина ще трябва да се обърне по-сериозно внимание на дома, семейството, имотите, наследствата, децата и възрастните родители и роднини.

Тази вечер в 18.43 ч. Слънцето и Уран са в хармоничен аспект, който озарява ума ни с уникални и находчиви идеи. Това е оптимистичен аспект, който дава възможност да се видят нещата от нова по-нестандартна и оригинална гледна точка.

ЛУНА БЕЗ КУРС2.09 ч. – 16.16 ч. !!!

06 янурари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

 На практика вече от днес сме почти във фазата пълнолуние (то настъпва в 01.09 ч. на 7 януари), то ще се усеща много ярко. Добре се подгответе, ако имате някакви служебни или други изяви. Непременно трябва да сте добре информирани и уверени в това, което вършите, защото по време на пълнолуние се вижда всичко, както хубавото, така и недостатъците.

Днес и утре принципно е добро време да направите своите презентации, да дадете гласност за това, което правите в момента и което е започнато от отдавна.

Най-хубавата реклама и популярност се събира в дните по време на пълнолуние – това е денят на самото пълнолуние както и един ден преди и след него.

Денят е с благоприятна финансова активност, може уверено да се възползвате от тази възможност.

Благодарение на благоприятното влияние на аспекта на Слънцето с Уран, който още е активен денят ще е много активен, всичко ще се случва бързо и по възможно най-благоприятен начин към момента.

 Не забравяйте, че от днес сутринта е добре да преминете на лунната диета при пълнолуние.

Добре е тя да се прилага и утре, за да имате максимално добри резултати.

07 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в 17° на знака Рак. То настъпва през нощта в 1.09 ч.

Пълнолунието винаги се смята за напрегната фаза в астрологията, заради емоционалното напрежение, заради вълната от събития, която ни залива както в личен, така и в социално-политически план. В такъв ден трудно се управляват емоциите.

Винаги при пълнолуние  Слънцето се намира в опозиция с Луната. Сега Слънцето се намира в Козирог, а Луната е  в противоположния знак Рак.

В 14.57 ч. Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Това още повече ще внесе раздвижване и активиране на информационния поток. Може да получите новина от близкото минало, която дълго време сте очаквали. Има вероятност да се наложат спешни срещи, разговори или кратки командировки и частни пътувания.

Принципно темите, които ще са актуални са изцяло по знака Рак, родина, семейство, деца, дом, родители, имоти, патриотизъм. Пълнолунието в Рак ще събуди и провокира много емоции, дълбоки чувства, ранимост, интуиция.

Добрата новина е, че опозицията между Слънцето и Луната казано на астрологичен език се „разрежда“, т.е. реализира се чрез  Уран с хармоничен аспект. Каквато и тема да стане за вас актуална на това пълнолуние, ще има възможност за израстване, за преминаване на по-високо ниво на разбиране и действие.

Не забравяйте, че от днес сутринта е добре да преминете на лунната диета при пълнолуние.

08 ЯНУАРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта Луната преминава в Лъв. Това е жизнерадостен огнен знак, който винаги се свързва с изява на способности, дарби и таланти. Добре е днес да се изявите, да се рекламирате, да дадете гласност на това, с което се занимавате. Времето е подходящо също така, защото все още се намираме под силното въздействие на пълнолунието, което засилва популярността.

Вечерта в интервала от 18 до 21 ч. може да настъпи дисхармония в общуването, да спадне самочувствието, да се почувства неувереност. В този период са по-уязвими и чувствителни жените.

Денят е подходящ за забавления, общуване и веселие с децата, посещение на различни културни и творчески изяви. В дните на зодия Лъв трябва да сме като децата, искрени, възторжени, да се забавляваме и да се радваме на живота.

Това е особено необходимо сега в този зимен месец, когато се активират стихията на водата и земята, които вече замръзват. Вече по-малко се движим, Слънцето (огъня) и сме по-склонни към депресии. Точно затова трябва да добавяме повече огън, т.е. радост и творчески занимания и  спорт, за да се загрее организма, да не сме податливи на простудни заболявания. Огън в организма се прибавя и чрез по-топла храна, както и чрез подправки – например джинджифил, канела, лют червен пипер и др.  Според китайската медицинска астрология, сега е месецът на Водния Бик, затова споменах по-горе, че са активни повече водата и земята, Бикът приспада към земната стихия.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.23 ч. – 04.41 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.