Цветовете в сънищата I

В кратка поредица от статии ще разгледам какво могат да означават цветовете, ако сънувате конкретен цвят или дори нюанс на цвета.

Цветовете са основен движещ механизъм на живота и на всички живи същества на Земята.

Светлинната енергия, която се трансформира до познатите ни цветове,  е изключително важна за съществуването на човека. Цветовете задвижват всички процеси в тялото.  Те са жизненоважни и силно информативни за човешкото тяло, което с лекота ги усвоява, храни се и се лекува с тях.

Бялата слънчева светлина се улавя от човешкото тяло  и се разпада до цветовете от спектъра. Това се извършва в специфичните енергийни центрове наречени „чакри“, които от своя страна са свързани с ендокринната система на организма.

Астрологията като една от най-древните и универсални науки, също има отношение към  цветовете. Всеки зодиакален знак и планетата, която го управлява са свързани с определен цвят, които носи специфична вибрация и информация.

Затова на този сайт говорим толкова много за цветовете. Научете се да ги наблюдавате и анализирате. Така ще разберете по-добре себе си и цветните послания на света към вас.

С цветния анализ ще разберете собствените си цветове, на които сте подвластни, когато сте в будно състояние. Анализът, който ще получите ще ви даде насоки как да използвате цветовете за постигане на различни цели.

Цветовете в събищата II >>

Бежово

Бежовото представлява основните, най-важните неща за вас в най откритата им форма, без нищо скрито. Бежовото може да съответства и на естествената ви и безпристрастна позиция в живота.

Винено червено (Бургунди)

Ако видите цветът бургунди в съня си, символизира богатство, успех в живота и благополучие. Цветът е показател на потенциалната ви сила, която можете да превърнете в реална.

Бяло

Бялото символизира чистота, съвършенство, мир, невинност, чест, осъзнаване и ново начало. Може да преживявате пробуждане или да имате едно ново и свежо виждане към живота. Въпреки това, не забравяйте двойнствения характер на бялото. В Източните култури, бялото е било асоциирано със смъртта, призрачността и скръбта.

Виолетово

Виолетовото символизира висока духовност, творчески подем, прочистване, привързаност, нежност, чар и помирение. Виолетвовото се свързва с интуитивно разбиране за живота и чувство на интимност.

Жълто

Жълтият цвят, както всеки цвят, има както положителни, така и отрицателни значения. Ако сънят е хубав, тогава жълтият цвят ще символизира интелект, чиста енергия, живост, щастие, хармония и мъдрост. От друга страна, ако съня не е хубав или дори кошмар, жълтото ще е знак за страхливост и боледуване. Може би ви е страх да вземете решение.

Червено

Червеното е най-нискочестотния цвят който виждаме и обикновено е асоциирано със суровата енергия, силата, живостта, интензивната страст, агресията, мощността и куража. Червеният цвят в съня има дълбоко емоционално и духовно подзначение. Също така обаче, в лош сън или кошмар червеното символизира опасност, срам, подтискани или пресилени сексуални инстинкти. Ако често сънувате червено, може би е моментът да спрете за миг и да се замислите за действията си.


Преди да се опитате да тълкувате цветовете, които сънувате, препоръчвам ви да си направите цветен анализ и внимателно да обмислите това, което ще ви каже той.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.