Цветът на портмонето/портфейла през 2023 година

Всяка година с интерес проследяваме кой е цветът на богатството за годината, за да ни привлече богатство. Той се определя чрез методиките и формулите на китайската астрология.

Тази година цветът на богатството е цветът на метала: бяло, сребърно и златно. Това са цветовете, които ще привличат и задържат спечелените пари.

Принципно, мнозина са фенове на червения цвят за портмоне. Но през тази година червеният цвят, ще привлича пари, но те много бързо ще се „изпаряват“, изобщо няма да могат да се задържат.

Допуска се през тази година портмонето да е в син (всички нюанси на синьото)  или класически черен цвят, така ще придобиете повече увереност в придобиването и разпределението на финансите.

Независимо дали ще спазите цветовете за портфейла ( предимно е предназначен за банкноти) или портмонето (то винаги има отделение за монети), непременно си подменете старите, никога не трябва да носите старо и занемарено портмоне/портфейл.*

*По нататък в текста дори да се споменава само „портмоне“, подразбирайте, че се отнася и за портфейла.

ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ПАРИЧНИЯ КЪСМЕТ ЧРЕЗ ПОРТМОНЕТО

  • Портмонето е изключително важна вещ, то има способността да привлича парите ако го подбираме правилно и редовно го подновяваме. Дори и много да си обичате сегашното портмоне/портфейл, но ако то вече е смачкано и разкъсано, има опасност да привлече енергията на бедността.
  • Желателно е поне веднъж в годината да се подменя, да бъде ново, за да носи нов паричен късмет. Изберете хубава дата за покупката, аспектите да хубави за пазар, внимавайте Луната да не е без курс. Когато го пускате вече в обръщение добре е Луната да е нарастваща.
  • Като го купите новото портмоне, оставете го поне едно денонощие да си „отпочине“, така както си е в опаковката. След това запалете свещ и високо над пламъка завъртете няколко пъти портмонето от всички страни. Внимавайте пламъка да не увреди новата ви вещ. След това си запалете индийска ароматна пръчица и направете същото над ароматния дим. Тези неща се правят, за да заредите с енергия новата си вещ и същевременно я пречиствате по този начин.
  • Като си купите новото портмоне трябва да се стараете в него винаги да има поне една банкнота, която да ви е като талисман и никога да не я харчите, за да ви привлича пари.
  • Извадете от портмонето всичко излишно, то е предназначено само за пари. Там не трябва да стоят снимки или безброй бележки. Наблюдавайте за чистотата му в това отношение. В портмонето трябва да има достатъчно място за вашите пари, не го превръщайте в албум, защото това отблъсква потока на парите. Желателно е безбройните банкови карти и особено картите за отстъпки по магазините да стоят в отделно калъфче приспособено точно за тях, продават се такива, лесно ще намерите.
  • Винаги подреждайте парите в портмонето си, добре е да предпочитате такива портмонета и портфейли, които са по-големи, за да не се мачкат парите. Ако ви попаднат много стари, мръсни или измачкани банкноти, побързайте първо с тях да се разплатите. Не ги задържайте дълго в портфейла, защото те са били при хора, които не са ги уважавали, а са ги цапали и мачкали, а тези хора винаги са бедни. Богатите хора винаги се отнасят изключително внимателно и уважително с парите, обърнете внимание на това, ще се убедите.
  • Ако до момента в старото любимо портмоне винаги е имало достатъчно пари и сте доволни от късмета, който то ви е привлякло, като го смените с ново, не го изхвърляйте, защото то задържа добрия паричен късмет. Задръжте го поне още една година като го използвате като допълнително вкъщи, да си държите някои заделени пари. Никога не го оставяйте да пустее, поне 5 лв. трябва да има в него, оставете и няколко едни монети. В случай, че не сте доволни от старото си портмоне, ако то често е оставало пусто през годината – непременно се отървете от него, директно го изхвърлете.

С пожелание винаги да имате повече пари отколкото може да похарчите!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.