13 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 6.02 ч. настъпва новолунието и слънчевото затъмнение  в 21° Рак.

Обърнете внимание, че веднага след настъпването им Луната вече ще е без курс до 20.32 ч. В този период не избързвайте с никакви решения и нововъведения. Не забравяйте, че в момента на затъмнението, човек не може обективно да прецени обстоятелствата и може да вземе грешни решения. Само наблюдавайте и преценявайте, може да си набележите в писмен вид това, което ви вълнува, но не го споделяйте.

Градусите на затъмнението и новолунието са  в точна опозиция с Плутон, запуска се напрегнат, но обновяващ и трансформационен процес. Особено за представителите на зодия Рак, Козирог, Овен и Везни, особено ако имате планети или асцендент  разположени от 18-22 градуса.

Възможно е да възникнат конфликти с началници или обществени институции. Битови и семейни въпроси стават отново актуални и назрява необходимост от обновление. Настава време за реорганизации, замисляте се за сериозна промяна.

Днес е време да се пишат желанията за новолунието в Рак. Който желае, може да изчака да премине Луната без курс и да пише желанията след 20.32 ч. Но принципно, това е духовна работа и периода на Луна без курс не се отразява неблагоприятно, нека всеки да прецени според собственото си настроение и състояние.

Повече за новолуние в Рак прочетете ТУК

Ако сте начинаещи в писането на желания, обяснения и инструкции ще намерите ТУК

ВАЖНО! ЛУННА ДИЕТА! Заради затъмнението и новолунието  е добре да преминете на диета, премахнете всички животински продукти.  Който може да издържи само на течности, да го направи, препоръчително е. Ако не сте започнали от 12 юли диетата, тогава направете диета от днес, започваме  на 13 юли от 5 ч. сутринта до 6 ч. на 14 юли.

Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06:02-20:32 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!