12 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е 29 лунен ден, последният от този лунен месец. Характерен ден, с тежки енергии, в който много внимателно трябва да се подхожда към всичко. Днес в 13 ч. е точната опозиция на Слънцето с Плутон – това ще е основния, ключов аспект на новолунието и слънчевото затъмнение утре.

На повърхността ще излязат сериозни проблеми, ще осъзнаете необходимост от промяна, започват да се задействат мощни сили на трансформация.

Това е ден за приключване и почистване, както в буквален, така и в преносен смисъл.

Най-важното е да си свършите прецизно належащата и текуща работа. Каквото можете да приключите и да предадете – направете го. Платете си сметките, върнете си дълговете.

Почистете пространството около себе си, както на работата, така и у дома. Без жалост се отървете от всичко старо и ненужно, както и от тези вещи, които будят у вас тревога и неприятни спомени.

Може да усетите неудовлетвореност, напрежение, застой в личния и професионален живот. В такива дни се появяват и сериозни изкушения, ако някой нов човек сега навлезе в живота ви, той ще е натоварен със сериозен кармичен урок и взаимоотношенията ще са много сложни.

ВАЖНО! ЛУННА ДИЕТА! Утре В 6.02 ч очакваме новолуние в 21° Рак и слънчево затъмнение. Заради затъмнението, още от днес сутринта е добре да преминете на диета, премахнете всички животински продукти. Започваме диетата от 6 ч. сутринта на 12 юли и продължаваме до 23.30 ч. на 13 юли. Който може да издържи само на течности, да го направи, препоръчително е. Ако усетите, че няма да издържите и двата дена, тогава направете диета поне на 13 юли от 5 ч. сутринта до 6 ч. на 14 юли.

Повече за лунната диета прочетете ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!