08 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На небето се оформя хармонична конфигурация  от планети и аспекти, които ще активизират творчески период, взаимоотношенията ще се хармонизират.

Днес е имаме точен хармоничен аспект на Слънцето с Нептун, който заедно с Юпитер усилват интуицията, въображението, състраданието и взаимопомощта. Творческите натури ще имат ползотворен период, независимо с какво се занимавате – идеите ще идват лесно, ще намирате бързо верен подход. Ще се активизират и романтичните увлечения, бързо ще възникват симпатии и влюбвания. Но, внимание!! В период на ретрограден Марс ако стартират нови отношения те ще са кратковременни и разочароващи. Затова постарайте се да задържите до края на август тези чувства само на ниво флирт и дружба, не ги задълбочавайте прекалено, за да могат да се развият по-благоприятно.

И една информация в аванс: от 5 октомври очакваме и ретроградна Венера до 16 ноември, този период ще се припокрие и с ретрограден Меркурий от 17 ноември до 7 декември, който също не благоприятства устойчивото развитие на нововъзникнали отношения. Така че втората половина от тази година е доста трудна както за любовта, така и за започване на нови бизнес-проекти, защото Венера има отношение и към бизнеса, договорите  парите, освен към взаимоотношения и партньорства.

Напомняне: На  9 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 10 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   24 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    10 юли   и ще излезете от поста на  11 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!