15 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 12.17 ч.  Меркурий вече тръгва в директна посока. Днес все още ще се усещат затормозяванията по пътищата, проблеми с техника, информация и общуване, защото планетата ще е в своето специфично стационарно/директно положение. Едва след 20 април, Меркурий вече ще възстанови своята нормална скорост.

Днес е и 29 лунен ден, последен от този лунен месец. В понеделник на 16 април, в 5 ч. сутринта настъпва новолуние в 26° 02′ на Овен. Точката на новолунието ще съвпадне точно с градусите на Уран. Очаквайте промени, обрати, но и нови възможности. Напрежението около това конфликтно новолуние ще се усеща още от днес. Запомнете: не избързвайте с решенията! Спонтанността сега НЕ Е добър съветник!

Днес е тежък по енергетика ден, затова не трябва да се занимавате с важни неща, не правете планове, не споделяйте своите желания и намерения. Не осъществявайте нови връзки и контакти, сега се появяват хората, които носят много тежки кармични изпитания.

Отделете време за подреждане, почистване, изхвърляне на ненужни вещи. Освободете се от всичко старо.

ВАЖНО! ЛУННА ДИЕТА!!

Започнете своята лунна диета още от рано сутринта на 15 април и я продължете поне до обяд на 16 април. Още по-добре, ако може да издържите и до вечерта на 16-ти. Повече за Лунната диета ТУК

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!