14 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес  очакваме два много хубави точни аспекта, които ще създадат добри перспективи до края на месеца.

В 13.29 ч. Юпитер и Плутон са в хармоничен аспект, който ще има продължително действие до края на месеца. Той ще създаде възможности за подобряване на финансовото положение. Както вече знаете, това е „аспекта на Милионера“. Не пропускайте нито един шанс за заработване на повече пари, максимално се фокусирайте в тази сфера, ако имате нужда от повишаване на доходите и активизиране на бизнеса.

По-съществените крачки в промените по тези нови тенденции е добре да направите след 20 април.

Този аспект ще активизира организаторските способности и  социалните контакти. Ще се създадат възможности за  участие  в обществени проекти. Нараства мотивацията за повишение на образованието и квалификацията. Особено активизирани ще са тези, които се занимават с религия, философия и политика.

Марс и Нептун в 20.50 ч. днес са в точен хармоничен аспект, който ще хармонизира енергетиката и ще засили интуицията. Това ще е много необходимо точно преди новолунието на 16 април, което се очаква да е доста напрегнато.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-07:26 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!