13 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е продуктивен само до 14.30 ч., затова бързо се организирайте до този час да свършите най-важните неща. От днес вече активно се усеща сформирането на  хармоничен аспект на Юпитер с Плутон, който ще е точен утре.

Това е аспекта на милионера, предоставя се възможност с лекота да се печелят пари и да се разрешават въпроси свързани с бизнес, инвестиции, кредити, погасяване на дългове.

Задвижват се  важни процеси, които ще окажат благоприятно влияние върху личностното ви развитие и взаимодействието ви с колектива.

Не пропускайте срещи и разговори с успели и влиятелни личности днес и утре, защото може да се активират много полезни връзки. Въпреки ретроградния Меркурий, си заслужава да активирате отсега тези процеси.

Единствено трябва да внимавате да не предприемате важни действия след 14.30 ч. до края на деня, защото Луната  ще е без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14:27-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!