12 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължават трансформациите и динамиката от вчера, очаква ни продуктивен ден. Луната е в Риби и до 16 ч. ще бъде в хармоничен аспект със Сатурн. Интуитивно, организирано и последователно, ще има възможност да се справите с плановете за деня.

В личните отношения ще имате шанс да изгладите напреженията и да хармонизирате връзката. Венера и Нептун са в хармоничен аспект днес в 19.35 ч. Любовта има възможност да премине на много по-високи, духовни нива. Този аспект засилва и творческото вдъхновение.

Продължава действието на напрегнатия аспект между Слънцето и Плутон. Той ще активира много работа, отговорности и необходимост от сериозни промени. Не се опитвайте да ги избегнете, защото изпитанията ще се засилят.

Напомняне: На 12 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 13 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   13 април , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   13 април  и ще излезете от поста на  14 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!