10 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей. До 12 ч.  на  обяд настроението ще е твърде променливо, ще се проявяват капризи и чувство на неудовлетвореност. Трудно ще се общува с жени в този период, защото ще са прекалено мнителни и обидчиви.
Като цяло денят е продуктивен и силно трансформационен.
По-хармоничната част на деня започва след 12 ч., когато ще се фокусират всички важни събития. Ще се налага да се действа бързо и решително, не отлагайте задачи, особено ако са били занемарени още в близкото минало.
От днес вече отчетливо започва да се усеща сформирането на напрегнат аспект между  Слънцето и Плутон, който ще е точен утре.
Появяват се напрежения с колектива и с властни фигури. Енергията рязко се повишава, започват да излизат на повърхността всички дълбоки конфликти и теми, които изискват бързо разрешаване.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!