09 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва след 10 ч., когато Луната навлиза във Водолей. Денят е динамичен и оптимистичен. Намерете време за повече движение сред природата, не ограничавайте контактите си. Днес в процеса на общуване може да достигнете до нужната ви информация, която много скоро ще ви послужи.
Следете за знаци и поличби, особено на тема любов и взаимоотношения.  Ще имате важни прозрения, ще имате подсказка от Съдбата за това каква е вашата мисия във взаимоотношенията. Бъдете по-отворени в общуването, непременно изслушвайте събеседника, защото „между редовете“ ще откриете или скрито послание, или отговор за някакво грешно ваше убеждение или поведение в любовта и общуването с близките. Особено силни и показателни в това отношение ще са часовете от 18-21 ч.
Утре ни очаква динамичен ден, може да си направите планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05:40-09:51 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!