07 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог и до обяд ще е в напрегнат аспект с Меркурий, което ще внесе известна суетливост, разсеяност и невъзможност да се спазва начертания план.
Денят ще е много по-продуктивен и оптимистичен от предходните, защото днес Венера и Сатурн са в хармоничен аспект и бързо ще изглаждат недоразуменията.
Фокусирайте се повече върху хубавите неща, които са около вас. Днес ще имате възможност да затвърдите своите приятелски взаимоотношения, да се задълбочат чувствата, да получите подкрепа от близки хора и приятели.

Внимавайте в общуването в часовете от 14-21 ч., защото словото става нападателно и осъдително, хората много обидчиви и докачливи.
Колкото се може по-малко говорете, не спорете и не  натрапвайте мнението си.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!