13 МАРТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни благоприятен ден, с Луна във Водолей. Подходящо време за работа в екип, за обмяна на идеи с единомишленици. В деловата сфера ни очакват приятни изненади, своеобразни постижения и победи.

Слънцето е в благоприятен аспект с Юпитер. Тези две планети гиганти ще предоставят щедри нови възможности за проявяване на талантите и възможностите.

Но днес има напрегнат аспект между Венера и Сатурн, може да се отрази  самочувствието и да влоши настроението. Взаимоотношенията стават хладни, напрегнати, изпълнени с мнителност и дистанция. Може да настъпят промени в чувствата и разочарования.

Днес избягвайте изясняване на отношенията, не излизайте на първа среща, не стартирайте нова връзка.

Напомняне: На 13 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 март , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  15 март и ще излезете от поста на 16 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!