12 МАРТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Динамичен ден ни очаква. Аспектите за деня са хармонични. По-силната част на деня е от сутринта до 15 ч. Луната е в Козирог,  ще подпомага деловото настроение и ще укрепва самодисциплината. Добре е да се фокусирате в работния ден и максимално да се възползвате от всички предоставени благоприятни възможности.

Слънцето и Плутон все още  хармоничен аспект – изобретателност, напор за действие, добра работа в колектив, проникване в дълбочина в проблемите, които до момента са се изплъзвали. Решителността е важен момент днес, не се колебайте.

След 15 ч. вече обстановката става нервна, напрегната, непредвидима.

Всичко важно да се свърши до 17.37 ч., защото след това до края на деня настава време на неефективност. Вечерта много да се внимава в любовта и партньорствата, може да настъпи охлаждане в чувствата и недоразумения.

Напомняне: На 13 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 март , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  15 март и ще излезете от поста на 16 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17:37-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!