01 МАРТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!! Да сте здрави, усмихнати и вдъхновени! Ура, наближава пролетното обновление и съживяване на природата, което много бързо ще се отрази и в личния ни живот.

Днес Луната вече е в Дева след 8 ч. сутринта. Настроението ще е приповдигнато поради прекрасния аспект на Венера с Юпитер.
Венера все още е в Риби и сега е в хармонично взаимодействие с планетата, която се явява и неин втори управител, след Нептун. Точно този факт ще носи вдъхновение, чувство за лекота и нови възможности – за всички, не само за влюбените. Венера има отношение и към бизнеса и парите, към клиентите и консултантския бизнес, юридическите въпроси и дела – с една дума това е доста широк спектър на действие.

Внимавайте да не си помрачите настроението с някоя необмислена остра фраза или забележка. Меркурий е в напрегнат аспект с Марс и бързо може да се породят конфликти.

Добрата новина е, че същевременно действа и хармоничен аспект на Меркурий с Плутон, точно това ще активизира лавина от контакти и информация днес и утре.

Не пропускайте новите възможности както във взаимоотношенията, така и в деловия живот. Днес и утре може да постъпят предложения – не се бавете при взимането на решения.

Утре на 2 март в 2.52 ч. през нощта идва пълнолуние в 12° на Дева. Всичко ще се случва бързо и лесно ще може да разпознаете мотивите на хората, с които общувате.

Внимание: отново идва време за вълшебната ЛУННАТА ДИЕТА!!! Която трябва да се започне още от днес сутринта, понеже тази нощ срещу 2 март вече настъпва пълнолунието.

Правилото за ЛУННАТА ДИЕТА е да се започне ограничение в храненето 12 ч. преди и 12 часа след точната фаза на пълнолунието. Който може да издържи – може да ги увеличи и с още часове. Повече за лунната диета ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-07:59 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!