31 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес  ни очаква хармоничен ден! Луната все още е в Риби и ще ни настройва на вълната на водната стихия, която е свързана с чувствата, емоциите, съпричастието, образното мислене, творчеството.

До обяд Луната и Плутон са в хубав аспект – лесно ще протича адаптацията в трудни и напрегнати ситуации, добре ще се чувствате и на публични и обществени места, бързо ще може да мобилизирате своите сили и да реагирате адекватно, решително, без колебания.

От сутринта до вечерта  Луната и Меркурий са също в  хармоничен аспект. Адаптацията ще протича бързо, ще привличате полезни контакти и информация. Добре се съчетават процесите на мислене и общуване. Бързина и гъвкавост на ума.

Подходящо време за творчески проекти и творчески подход към живота, за споделяне, психологически анализи и лечение, особено с нетрадиционни методи. Например с хомеопатия и ароматерапия.

Напомняне: На 31 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 1 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  2 октомври , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  1 ноември и ще излезете от поста на  2 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23:09-01:44 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!