30 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хубави аспекти и с Луна в Риби. Целият ден е ефективен, използвайте го ползотворно. Днес ще можем да сложим някакъв ред в емоциите, да направим анализ от случилото се в края на предходната седмица. Постепенно ще затихват страстите.

Ще получите отговори на дълбоки въпроси и ще може да направите съществен пробив в делата си.

Наблюдавайте внимателно, може да получите интересни знаци от съдбата, които ще ви посочат правилната посока в развитието на личните отношения и любовта.

Вероятни са нови предложения и партньорства, особено ако работите в сферата на консултирането и работа с клиенти.

Напомняне: На 31 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 1 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  2 октомври , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  1 ноември и ще излезете от поста на  2 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-01:47 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!