28 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре са емоционални дни, които могат да ни донесат повече яснота, но и/или усложнения в личните отношения. Много зависи от вашата лична настройка и способност да се справяте с кризиси във връзките. Никога не се вглеждайте в негатива и несъвършенствата, не ги търсете, защото лесно ще ги намерите. Върху каквото си фокусирате вниманието – то се уголемява и преумножава, това е вселенски закон.

Венера и Плутон са в напрегнат аспект, който ще провокира страст, ревност, желание за обсебване, проява на повече власт и контрол в партньорствата. И през ум на не ви минава да разследвате и проследявате партньора или неговата кореспонденция. Подобни действия никога не водят към добро. Това се отнася не само за личните отношения, но и деловите, и бизнес-партньорства.

Много да се внимава, защото лесно може да се прекали, водени от дълбоки чувства и желание за задълбочаване на отношенията. Бързо ще се установи, че действията ви дават обратен ефект.
Този аспект ще действа до понеделник – затова действайте внимателно.

Добрата новина е, че имаме и един хармоничен аспект на Меркурий с Плутон, който ще подпомогне анализа, обучението и взимането на решения. Добре е да си отвлечете вниманието повече в тази сфера, отколкото да упорствате и да разследвате връзките и любовните си отношения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!