22 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много енергия ще има в този ден и задържането на едно място трудно ще се отдава. Неделята ще премине под влиянието на хармоничния енергизиращ аспект на Марс и Луната. Много голяма продуктивност ще има във всички сфери.

Ако дълго време ви е липсвал импулс за действие – сега ще придобиете отлична мотивация и ентусиазъм. Отлично време за спорт, разходки и всякакво физическо натоварване, дори и у дома. Луната символизира домашното огнище – бързо ще успеете да се справите с всякаква домакинска работа.

До 14.37 ч. Луната все още е в Скорпион – до тогава е добре да свършите нещата, които изискват повече концентрация и решителност.

След 14.58 ч. Луната вече навлиза в Стрелец, отново се зареждаме с добро настроение, постъпват нови идеи, хубави предложения. Добре е да се обмислят бъдещи пътувания, контакти с чужбина и нови възможности за обучение и разширение на досегашните хоризонти.

 Вечерта в 21.30 ч. Марс преминава във Везни до 9 декември. В този знак Марс не се чувства много добре, в „заточение“ е. Той е планетата изразяваща сила и агресия и сега навлиза в знака на партньорството и любовта. Ще трябва повече деликатност и съобразителност в отношенията в този период.

В понеделник ще ни очаква хубав, динамичен ден, направете си планове, особено до 14 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14:37-14:58 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!