20 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Силата на новолунието във Везни, което настъпи снощи в 22.13 ч. ще се разгърне напълно днес. Предупрежденията за влиянието на Уран, за конфликтите, реформите и проблемите по партьорски отношения в личен и служебен план са в пълна сила и днес, затова не си разпилявайте вниманието и бъдете максимално осъзнати.

Това новолуние ще засегне по-силно всички, които имат планети, Асцендент или други активни зони в хороскопа си, разположени от 24º до 27º във Везни, Овен, Рак и Козирог.

Желанията по новолуние ще се пишат днес от 4.42 ч. до 24 ч.

Луната вече ще е в Скорпион и това ще дава много сила, смелост и мотивация. Но и ще успява да увеличи амплитудата на различията и на конфликта. Реакциите ще са много по-резки и осъдителни от друг път.

Добрата новина е, че днес аспектите на Луната са хармонични и ако успеете да овладеете трансформациите, без да съжалявате за миналото, може много решително да започнете нов период и да обновите живота си.

Опозицията на Слънцето с Уран е принципно напрегнат, дори разрушителен аспект, но благодарение на този процес, ще може да навлезе промяната и да се започне нов етап. Само не изпитвайте страх, припомнете си, че съдбата никога не ни изпраща събития, които не можем да понесем.

Целта е не да ни „унищожат“ и „накажат“, а да се обучим и да станем по-силни и самостоятелни!

Честито Новолуние във Везни!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-04:42 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!