19 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 22.13 ч. настъпва новолуние в 27-мия градус на знак Везни. Внимание! В рамките на деня, до настъпването на новолунието обърнете внимание само на нещата, които трябва да се приключат, които са започнати от отдавна.

В този период е добре да се освободите от всичко старо и ненужно. Ако усещате потребност да прекъснете връзки и отношения то това е деня. Но преди това се убедете, че сте напълно спокойни и наясно, че точно това искате.

Почистете околното пространство около вас, раздайте, подарете или изхвърлете вещи, които вече не ползвате. Те създават много сериозен „енергиен боклук“ и блокаж и това пречи на развитието, концентрацията и късмета. Човек губи мотивация да върви напред, чувства се уморен и депресиран. Запалете свещ поне за 2 часа и обиколете с нея жилището и офиса ( ако е възможно, без да скандализирате околните). Арома-лампите и димящите индийски пръчици, също пречистват идеално помещенията от стара и задържана енергия.

Това новолуние носи със себе си много напрегната и трансформационна енергия, защото е в опозиция с Уран.

Очакваме промени и реформи. Особено в сферата на партьорствата, както в личен, така и в бизнес план. Възможни са сериозни усложнения на отношенията, проява на несъгласие и сблъсък на мнения. Не избързвайте с крайни действия, не разгарайте допълнително конфликта, защото в състояние на стрес и афект се взимат трудно правилни решения.

ПРОЦЕДУРА ПИСАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ ПО НОВОЛУНИЕ: Желания ще се пишат след 4.42 ч. на 20 октомври до края на деня до 24 ч. в полунощ. Защото веднага след настъпването на новолунието в 22.13 ч. Луната ще е без курс, а това ще намали мотивацията ви за писане на желания.

Повече идеи за желанията в новолунието във Везни може да получите ТУК

Обяснения за писане на желанията ще намерите ТУК

ВНИМАНИЕ ЛУННА ДИЕТА! Започваме лунната диета от 5 часа сутринта на 19 октомври и я прекратяваме в 7 ч. сутринта на 20 октомври.

В деня на новолунието организмът спонтанно се пречиства, отделят се токсини и излишните течности. Препоръчва се гладуване – само на течности, който има опит в това и е напълно здрав. За всички останали, особено ако взимате лекарства – храната, трябва да е лека, плодово-зеленчукова, напълно натурална, без мазнини и консерванти. Желателно е да се изключат продуктите от животински произход.

Повече за ЛУННАТА ДИЕТА ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 22:13-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!