18 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре – на 18 и 19 октомври са важни приключващи дни, защото на 19 октомври късно вечерта в 22.13 ч. настъпва новолуние в 27-мия градус на зодия Везни. До тогава няма достатъчно енергия за нови начинания и проекти. Въздържайте се дори от правене на планове и тяхното споделяне. Едва от 20 октомври сутринта настъпва нов лунен месец и вече може да стартирате новите си идеи и намерения.

В рамките на този ден ще се отдава почти всяка интелектуална и делова работа, която изисква общуване, правилна преценка, демонстриране на знания и способности. Възползвайте се максимално от съвпада на Меркурий с Юпитер, който ще способства и дооформянето на подадени вече документи, взиматено на готови разрешителни или лицензии. Но само ако вече са били подадени в по-ранен период и сега трябва само да се получат.

Днес и утре ще се усеща и напрежение във всяка сфера, защото Слънцето и Уран са в опозиция – много силен и енергиен аспект, който непременно ще иска да донесе нещо ново. В тези два дни всеки по своему ще бъде провокиран да се прости с някои стари периоди или привички. Особено ще са деликатни партньорските отношения, защото наближава новолунието във Везни, което ще събира или ще разделя в зависимост от зрелостта и надеждността на отношенията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!