17 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много кратък ще е днес денят откъм делова и продуктивна част. Може рано сутринта от 7-9 ч. да почувствате умора, липса на мотивация, но към обяд това състояние вече ще е преминало. Не влизайте в противоречия сутринта с родители, съпрузи, началници и по-възрастни хора. Това освен, че е лоша „поличба“ от сутринта, но ще ви намали още повече работоспособността и настроението.

От 12-14.30 ч. нараства напрежението има опасност от конфликти.

 Само  до 14.28 ч. работата ще спори, след това ни очаква продължителен период на Луна без курс, когато всичко ще върви много затормозено и бавно, а общуването няма да доведе до никакви удовлетворителни резултати. Този период приключва в 21.35 ч.  когато Луната ще навлезе вече във Везни.

Но за сряда и четвъртък не правете планове за нови и важни неща, защото се намираме преди новолуние във Везни, което ще настъпи на 19 октомври късно вечерта в 22.13 ч. и до тогава няма достатъчно енергия за нови начинания.

Днес в 11 ч. Меркурий навлиза в Скорпион до 5 ноември. В този период трябва да избягвате лошите мисли, депресивните състояния и язвителните изказвания, дори спонтанно да усещате, че ще изпаднете в подобна ситуация, трябва веднага да намерите начин да не задълбочавате в тази посока. Хората стават по-мнителни и подозрителни, както и осъждащи. Затова не споделяйте нищо лично. Докато Меркурий се намира в Скорпион – времето е много подходящо за обучение и изследователска работа, защото е склонен да навлиза в дълбочина, да прави открития, „разследвания“  и задълбочен анализ.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14:28-21:35 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!