15 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес има период на ниска ефективност и разсеяност от 8.28 ч. – 14.20 ч.  , постарайте се поне в този интервал да не стартирате важни неща, да сте много концентрирани и внимателни, защото има опасност от големи пропуски и грешки.

Денят е доста специфичен и напрегнат, поради точната опозиция на Меркурий и Уран, която може да предизвика конфликти, нервност, внезапни промени и отмяна на обещания и договори.

Точно днес не провокирайте конфликти и не стартирайте никакви изяснявания на отношенията, защото ще е мисия невъзможна, дори може да стане още по-лошо. Този аспект може да ви донесе напрегнати отношения дори с близки и партньори, неразбирателства по работа, обучение или дори в непринуденото и неангажиращо общуване.

Както винаги, може да се възползвате от енергията на напрегнатия аспект и да го накарате да работи във ваша полза – в конкретния случай тази енергия я насочете към повече работа, непременно си намерете някакво занимание, което да ви увлече и да угаси енергията.

Много да се внимава при боравене с уреди, електроника, всякакво оборудване, в това число и компютри, вземете мерки да защитите информацията си. Може да се появят и неразбории по транспорт, ако шофирате – избягвайте напрегнатите деститации и внимавайте със скоростта.

Напомняне: На 15 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 октомври . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  16 октомври , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  16 октомври и ще излезете от поста на   17 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08:28-14:20 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!