06 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен. Денят е ефективен, продуктивен и наситен с енергия. До 15 ч. се постарайте да свършите с това, което изисква повече внимание и усилие. Вечерта е напрегната, да се внимава в часовете от 20-22 ч., може бързо да си изпуснете нервите, шофирайте предпазливо.

И днес все още ще се намираме в режима на пълнолунието, което беше късно снощи в 21.41 ч. Аспектите и страстите, които бяха активни вчера са в пълна сила и днес.

Съвпадът на Марс и Венера в Дева, който действа все още и днес ще дава своите отражения.

Много да се внимава да не се смесват професионални, служебни и лични отношения. Дори да се почувствате поласкани от вниманието, дори да се нуждаете от този флирт за повдигане на самочувствието – внимавайте, защото скоро нещата може да се обърнат срещу вас.

Във финансовите решения – също трябва да се преценява по няколко пъти, защото емоцията ще ви прави по-разточителни и невнимателни.

На 9 и 11 октомври предстоят напрегнати аспекти, затова не избързвайте сега с решенията и предприемането на важни и дългосрочни стъпки, защото ще ви бъде трудно. Постепенно конфигурациите и аспектите стават вече напрегнати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!