31 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последният ден от август обещава да е успешен и удовлетворителен. Луната вече е навлязла рано сутринта в Телец и създава благоприятна обстановка за благоразумен и обмислен подход. Свършената работа в дните на Телеца дава много продължителни и устойчиви резултати. Затова си заслужава днес да положите повече усилия.

Само в ранните сутрешни …

Вижте пълния текст на 31 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Овен и ще носи много енергия и възможности за раздвижване на застоялите теми и дела в последните две месеца.

Особено активна и ефективна ще е първата част от деня до 13.30 ч. Общуването ще се осъществява гладко, бързо и ще носи добри резултати. Единствено не трябва …

Вижте пълния текст на 30 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще е динамичен и ползотворен. Луната е в Овен и събитията ще са спонтанни и реакциите бързи. Днес внимателно наблюдавайте реакциите на околните, това ще ви е в много голяма помощ.

Дори и да ви критикуват, не се обиждайте, бъдете фокусирани върху всеки нов съвет или идея. Единствено трябва да …

Вижте пълния текст на 29 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 17 ч. ни очаква динамичен ден, ще започват да се задвижват най-спешните и назрели теми и въпроси. Обърнете внимание, че имаме и период на Луна без курс, избягвайте да вършите важни неща в този интервал.

От днес вече може да си отдъхнем от продължителния период ретроградни планети, предупреждения и ограничения.

Вижте пълния текст на 28 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До обяд ще се усеща силна емоционална претовареност от вчерашните събития и аспекти по пълнолуние в Риби. До 15.30 ч. се въздържайте да взимате важни решения, защото няма да са обективни. Проверявайте внимателно всяка информация и предложение, защото може да е манипулативна.

По-успешната и уравновесена част на деня започва след 15.30 …

Вижте пълния текст на 27 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 14.57 ч. настъпва пълнолуние в 4° Риби. Силно нараства емоционалното напрежение. Много от чувствата, отношенията и идеите ще трябва да преминат през проверка. Слънцето и Сатурн са в точен хармоничен аспект още от 1.08 ч. и ще подпомогнат донякъде за овладяването на тази силна приливна енергия от емоции и събития, която …

Вижте пълния текст на 26 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ни очаква цял ден Луна без курс, затова очаквайте неочакваното. Денят ще се развива по свои закони, трудно ще може да се спазва програма, а ако имате някакви срещи и разговори, ще видите, че те не са донесли нищо продуктивно и градивно.

Не започвайте днес нищо важно, не споделяйте дори …

Вижте пълния текст на 25 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ако станете рано сутринта може да уловите важни събития, синхроничности и знаци от съдбата, които ще ви покажат къде грешите и повтаряте едни и същи неправилни модели в поведението си. Тези вълшебни часове са от 4.30-8.30 ч.

Днес ни очаква динамичен ден, в който може да се възползвате от хубавата, вдъхновяваща …

Вижте пълния текст на 24 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен ден до 17 ч., през който може да се свършат много неща, които постоянно са били отлагани. Особено силни и продуктивни ще са часовете от 11-17 ч. Точно в този интервал трябва да се внимава и с промяната в настроенията, защото бързо може да се превключи на нетърпеливост и конфликтност.

Вижте пълния текст на 23 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта до 14 ч. настроението ще е твърде променливо. Може да се появи чувство на затормозеност и неудовлетворение. Не критикувайте, не се самоизмъчвайте за дребни житейски ситуации.

Внимателно общувайте до този час, защото повечето хора ще са обидчиви и мнителни.

Особено деликатни бъдете с жените, те ще …

Вижте пълния текст на 22 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7 ч. сутринта Луната вече навлиза в Козирог. През следващите три дни нараства амбицията, самоконтрола, желанието за самостоятелно действие. След като Меркурий вече е възстановил напълно своята нормална скорост след ретроградния период, общуването, обработката на информация и документи ще се отдава много по-бързо и безпроблемно.

По-динамичната и продуктивна част на …

Вижте пълния текст на 21 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е ефективен и събитията ще се развиват относително леко и вдъхновено в сравнение с отминалите две седмици.

Ще се усети облекчение в комуникациите, пътуванията, обработката на документи и общуването. Меркурий – планетата, която отговоря за посочените дейности вече тръгва в директна посока. Ако сте очаквали важна информация или резултати от …

Вижте пълния текст на 20 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Добра новина: от днес Меркурий вече тръгва в директна посока. Все пак не бързайте от днес да задвижвате нищо, защото все още сме в режим на задържане и забавяне, поради неговата стационарно-директна позиция.

Едва от понеделник, ще започнете да усещате, че са отпаднали ограничения, задръжки и информационни поток върви по-бързо и …

Вижте пълния текст на 19 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион до вечерта. Да се внимава с критичните и язвителни думи и мисли. Има вероятност да се почувствате силно претоварени с теми и работа от миналото, която ще иска незабавна реакция. Това ще е ефект от стационарно-директния Меркурий, който от утре след 7.20 ч. вече ще тръгне в …

Вижте пълния текст на 18 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Реакциите и действията от сутринта до 11.30 ч. ще са твърде емоционално оцветени и импулсивни. Бъдете особено внимателни с общуването в семейството, защото бързо могат да настъпят усложнения и разочарования.

По-хармоничните часове започват след 12 ч. до края на деня.

Нараства общителността, привличат се правилните хора или информация, появяват …

Вижте пълния текст на 17 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта ще е заредена с много енергия, но и конфликтност. До 10.57 ч. не влизайте в спорове, защото бързо ще се разраснат. Забележете, че има кратък период на Луна без курс 10.57 ч. – 11.55 ч., не вършете нищо важно в този период.

След 12 ч. Луната вече навлиза в Скорпион …

Вижте пълния текст на 16 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Везни и ще постави на изпитание и проверка умението да се контактува деликатно. Не си позволявайте грубости и нетактично поведение.

Не говорете неприятни неща, не отправяйте упреци и критики. Защото в най-кратък срок всичко това ще се „върне“ към вас в много по-силна и неприятна форма.

Вижте пълния текст на 15 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8 ч. сутринта Луната вече навлиза във Везни. До 13 ч. времето ще върви бавно и мудно. Може да усетите упадък на силите и липса на мотивация.

Едва след 13 ч. събитията ще вървят малко по-динамично и удовлетворително. Ще се наложи много въпроси да се разрешават едновременно. Повечето от които …

Вижте пълния текст на 14 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен ден, в който ще може да се справите с много стари и залежали задачи. Луната е в Дева и ни прави много аналитични, разсъдливи и трудолюбиви.

Сутринта от 7-10.30 ч. бъдете по-концентрирани, защото може да се разпилеете в ненужни подробности и да се захванете с маловажните неща, без …

Вижте пълния текст на 13 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още ще се усеща влиянието на отминалото затъмнение. Много от събитията, които то носи лично за вас ще започнат вече да придобиват очертания.

Едва сега може да осъзнаете, че ви липсва важна информация, че нещо сте пропуснали или не сте разбрали. Точно затова в дните около затъмнение не се …

Вижте пълния текст на 12 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес 12.59 ч. настъпва новолуние и слънчево затъмнение в 19 °Лъв. Добрата новина е, че за разлика от предходните затъмнения тази година сега аспектите не са чак толкова напрегнати. Характерното е, че затъмнението настъпва в период на ретрограден Меркурий. Това означава, че има възможност да се заложат нови програми, проекти, творчески идеи, които …

Вижте пълния текст на 11 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последен ден преди новолуние и слънчево затъмнение в Лъв, което е утре в 12.59 ч. До 12 ч. ще има изнервена и напрегната обстановка, овладявайте се и внимавайте какво казвате.

Има и точен напрегнат аспект на Венера със Сатурн, който допълнително влошава отношенията и самочувствието. Днес и утре внимавайте с кого …

Вижте пълния текст на 10 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Действайте организирано до 14.21 ч., защото само до тогава е продуктивната част на деня.

След този час Луната вече е без курс и каквото се каже или направи – няма да има никаква тежест и възможност да се развива по-нататък успешно.

След 14.30 ч. до края на деня много …

Вижте пълния текст на 09 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7 часа Луната вече навлиза в Рак и ни настройва на емоционална и чувствителна вълна. Засилва се и ранимостта и обидчивостта. Не забравяйте и за напрегнатия аспект на планетите гиганти Юпитер и Слънцето. Много да се внимава да не се засегне нечие его, внимателно да се общува с началници и властни фигури.

Вижте пълния текст на 08 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня е само до 11.55 ч., след това Луната ще е без курс и събитията за деня ще бавят и задържат.

Но все пак, няма да се усеща прекалено силно тази лунна пауза, защото днес имаме цяла палитра от интересни астрологични събития, които ще ни държат с активно …

Вижте пълния текст на 07 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с напомняне, че отново се намираме преди затъмнение. То ще бъде на 11 август, в 19° градус на Лъва, точно когато е и новолуние в Лъв, разбира се. Слънчевите затъмнения са на новолуние, а лунните затъмнения стават на пълнолуние.

Днес може да почувствате силен тласък и амбиция да …

Вижте пълния текст на 06 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете повече внимание на близките и на дома. Дори дребните и ритуални жестове ще са достатъчни да изчистят огромни натрупвания от напрежения, неудовлетвореност или казано с други думи – изгаряне на негативна карма.

Днес благоразумността и дори лекото забавяне в действията ще ви дадат отлични резултати.

Ако до 11 …

Вижте пълния текст на 05 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец, днес и утре ще се радваме по по-спокойни и хармонични дни. Ориентирани повече към семейството, към домашния уют и сигурност. Денят е ефективен, хармоничен и много знаков.

От рано сутринта бъдете готови за поредната вълна от знаци и подсказки от съдбата.

Особено наблюдателни бъдете …

Вижте пълния текст на 04 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес цял ден Луната ще е без курс, денят не е подходящ за сериозни срещи и бизнес-разговори. Не се доверявайте на постъпилата информация, не вярвайте на изкусителни предложения. Много характерно е съчетанието на Луна без курс и ретроградни Марс и Меркурий. Това означава, че ще се наложи да се занимаваме с теми от …

Вижте пълния текст на 03 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е точен един от най-конфликтните и травматични аспекти за месеца между Марс и Уран. Бъдете максимално предпазливи на пътя, при боравене с машини и апаратура, с електричество, хладно и огнестрелно оръжие. Не допускайте да ви предизвикват и не влизайте в никакви спорове, защото събитията много бързо ще ескалират.

В личните …

Вижте пълния текст на 02 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14 ч. Луната е без курс и денят крайно неефективен, особено в съчетание с ретроградния Марс и Меркурий. След 14 ч. Луната навлиза в Овен и до 19 ч. е в хармоничен аспект с Марс, който ще даде динамика на деня и много енергия.

В този интервал ще може да …

Вижте пълния текст на 01 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ