28 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Завършваме успешно месец февруари. Денят обещава да е ползотворен и динамичен, Луната все още е в Лъв и ще ни провокира да застанем смело на сцената на живота, да реагираме достойно.

Единствено трябва да внимавате във втората половина на деня, след 15 . ч. да не проявите прекалена гордост и разточителност.

Вижте пълния текст на 28 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в огнения знак Лъв и още от сутринта ще усетите силен прилив на енергия и желание за действие и изява. Днес и утре са важни дни, в които е добре да проявите повече смелост и самочувствие и да изявите най-силните си качества и способности.

Денят ще е повлиян …

Вижте пълния текст на 27 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме делово новата седмица, която поради предстоящото пълнолуние в петък на 2 март, ще е много динамична и ползотворна. Луната е все още в Рак и до 15 ч. е в хармонични аспекти с останалите планети.

Само от 15.30 ч. – 17.30 ч. може да усетите по-голямо напрежение и необходимост от …

Вижте пълния текст на 26 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни емоционален ден, Луната вече е в Рак и веднага ще ни фокусира вниманието към родители, деца и семейство.

Марс и Венера са в точен напрегнат аспект в 14.02 ч., неговото влияние ще е силно днес и утре. Внимавайте в любовните, приятелски и семейни отношения. Ще се появи неустойчиво …

Вижте пълния текст на 25 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е все още в Близнаци, продължава продуктивния период на пътуване, общуване и пътуване. Днес само трябва да се внимава в ранните часове от 6 до 9.30 ч., защото ще витае конфликтна енергия.

От днес започват да се сформират важни аспекти, които ще се чувстват в пълна сила и утре, когато …

Вижте пълния текст на 24 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Близнаци. Денят е активен и ползотворен. Сега може да предприемете всичко, което е свързано с обмен на мисли, информация, идеи, с пътувания и оформяне на документи.

Само внимавайте да не подхванете всичко наведнъж, защото бързо ще се разконцентрирате и ще изгубите посоката. Постарайте се да доведете докрай …

Вижте пълния текст на 23 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е кратък деня откъм делова част очаква ни Луна без , но от сутринта до 13.46 ч. може да се използва максимално ползотворно благоприятната звездна обстановка.

Все още са активни хармоничните аспекти от вчера на Венера с Нептун и на Меркурий със Сатурн. Затова е благоприятно общуването, установяването на нови …

Вижте пълния текст на 22 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, ползотворен и хармоничен ден! Действайте максимално концентрирано и организирано, защото рядко имаме такива благоприятни възможности, все някакви предупреждения, все напрежения…

А, днес, чудо! Луната е в Телец, аспектите хармонични, Луната нараства, отмина и периода за размисъл след затъмнението, така че ето време за активиране на желания, намерения, нови …

Вижте пълния текст на 21 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Бързо трябва да се задействате днес от рано сутринта до 13 ч., за да се хване благоприятната и продуктивна част от деня. Луната е в Овен и задейства всички теми бързо и динамично, но от 11 до 13 ч. напрежението силно ще нараства, защото се активира напрегнат аспект с Уран.

Много …

Вижте пълния текст на 20 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица вече с обновени енергии, динамично и ползотворно. На небето е активна водната стихия – Меркурий и Слънцето вече са в Риби.

Възползвайте се максимално от фината интуиция и забележителен психологически усет на Рибите, от тяхното творческо мислене и способност да се изплъзнат навреме при трудни и нехармонични ситуации.

Вижте пълния текст на 19 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е все още в Риби, но до 14.05 ч. е без курс. Което означава, че трудно ще може да си осъществим плановете до тогава, без някакви корекции и компромиси. До този час денят е подходящ за усамотение, релакс, занимание с духовни практики.

Докато Луната е без курс не предприемайте пътуване …

Вижте пълния текст на 18 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очакваме активен, динамичен ден, с много контакти, движение, пътуване и обмяна на информация. Всичко това се провокира от точния съвпад на Меркурий със Слънцето, който ще е точен днес в 14.27 ч. в 29° във Водолей. Но бъдете внимателни в усвояването на информация и в дадените обещания, защото нещата може да се окажат …

Вижте пълния текст на 17 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ура! Най-сетне започваме да излизаме от „сезона на затъмненията“. Особено напрегнато и интензивно беше времето между двете затъмнения Лунното от 31 януари и Слънчевото от 15 февруари, това е така наречения „Коридор на затъмненията“. Това беше време на промени, проблеми по здраве, раздели, загуби, инциденти, осъзнаване и трансформация. Всеки с различна интензивност е …

Вижте пълния текст на 16 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е денят на слънчевото затъмнение и на новолунието във Водолей. Точната фаза на затъмнението е в 22.53 ч., самото новолуние е в 23.06 ч. В този ден настъпва и Китайската нова година- годината на Кучето. Настава важен момент на смяна на енергиите, който ще се усети почти веднага.

Желанията по …

Вижте пълния текст на 15 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни специфичен ден, точно преди затъмнение и новолуние. Луната вече е във Водолей и до вечерта ще бъде в хармоничен аспект с Марс. За разлика от вчера, днес събитията ще се развиват бързо. С лекота ще можем да се освободим от старото и ненужното. Само внимавайте на кого казвате да напусне живота …

Вижте пълния текст на 14 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За днес трябва внимателно да подбирате ангажиментите си, защото до 17.12 ч., докато Луната навлезе във Водолей – Луната е без курс, слаба ефективност и голяма разсеяност ще ни пречат да се занимаваме с важни задачи.

Много е важно да сте фокусирани, защото ще се налага постоянно да правите избор между …

Вижте пълния текст на 13 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е хармоничен, продуктивен и делови. Луната е в Козирог, аспектите са благоприятни. Има всички благоприятни предпоставки за концентрация, дисциплина и добра делова работа. Вършете само рутинната си работа, както и това, което вече е стартирано, финализирайте, приключвайте.

През тази седмица в никакъв случай не започвайте нови неща, защото е крайно …

Вижте пълния текст на 12 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта Луната вече е преминала в Козирог. Ще фокусира вниманието ни по семейни и кариерни въпроси. По-хармоничната част на деня е до обяд – 12 ч., след 16 ч. до 19 ч. – може да се почувствате подтиснати, ограничени или уморени. Не спорете с по-възрастни от вас, особено с роднини.

Вижте пълния текст на 11 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, активен ден. Луната все още е в Стрелец и до обяд е в хармоничен аспект със Слънцето. Чудесно време за хармонизиране на отношенията, особено в семейството.

Следобяд се активира хармоничен аспект на Луната с Уран, който ще ни държи в приятен тонус и добро настроение.

Обърнете …

Вижте пълния текст на 10 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е ефективен, всичко задържано и отложено от вчера, днес ще развие бързо и относително лесно. Казвам „относително“ защото преди предстоящото слънчево затъмнение някои теми и събития ще са силно затормозени. Нашето лично възприятие към тях ще е обострено.

Ще се налага повече да се лавира, да се взимат компромисни решения, …

Вижте пълния текст на 09 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Специфичен ден ни очаква, от 09.16 ч. – 15.54 ч. Луната ще е без курс, което означава неефективно време, с разсеяност, бърза умора, лесно отегчение и липса на правилна преценка. Хубавата част на деня започва едва след 16 часа, когато Луната навлезе в Стрелец, каквото можете отложете го за тогава. До края на …

Вижте пълния текст на 08 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион и продължава да ни държи в напрежение, като изкарва на повърхността всичко важно и спешно. Днес динамиката е още по-голяма, не допускайте да се ядосвате ако нещата не се развиват чак толкова гладко. Има вероятност да се появи чувство на неудовлетвореност след 15 ч. …

Вижте пълния текст на 07 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще е интензивен и продуктивен. Луната в Скорпион е в хармоничен аспект със Сатурн – чудесно време за концентрация на силите и правилно фокусиране във вярната посока. Този аспект ще е активен цял ден – възползвайте се.

Луната вече е в Скорпион – подгответе се и за неочаквани сюрпризи, като …

Вижте пълния текст на 06 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме продуктивно новата седмица. Луната все още е във Везни и е в хармоничен аспект със Слънцето. Този аспект дава добър имунитет, самочувствие и настроение. Това е благоприятен ден за самоизява, за общуване и хармонизиране на отношенията.

Малко повече концентрация и решителност ще трябва да се прояви от 11-14 ч., от …

Вижте пълния текст на 05 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни и неминуемо ще се наложи да се поработи върху взаимоотношенията, любовта и партньорствата. Както и върху личната самооценка и самочувствие. Денят е ползотворен и продуктивен, събитията ще се развиват динамично, особено до 13 ч.

Има вероятност днес да сте много капризни, неудовлетворени и самокритични (особено жените), …

Вижте пълния текст на 04 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни характерен ден – с Луна без курс. Не залагайте днес на срещи и разговори, не установявайте нови контакти. Може да се отложат срещи, уговорки, да не се изпълнят обещания. Не се разочаровайте, това е нормално в такъв ден.

Днес в 19.58 ч. Меркурий и Марс са в хармоничен аспект …

Вижте пълния текст на 03 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Дева, очаква ни организиран и прилежен ден, в който може да се свърши доста полезна работа, както от служебно, така и от домашно естество. За да сте максимално продуктивни си направете план за деня, от сутринта Луната е в хармоничен аспект със Сатурн. Точно той ще подпомага концентрацията, дисциплината …

Вижте пълния текст на 02 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новият месец все още под влиянието на вчерашното пълнолуние и Лунно затъмнение в Лъв. Днес също ще продължат трансформациите и развитието на важните събития в живота ви вследствие затъмнението.

Все още ще се осъзнават някои събития, ще получавате яснота и ще може да проумеете, какви са посланията на затъмнението лично …

Вижте пълния текст на 01 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ