31 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Дойде и последният ден от тази година. За щастие посрещаме го с благоприятни аспекти.

Денят ще бъде продуктивен, много неща ще може да свършите, да обмислите и да планирате. Добър е за активно движение, общуване, събиране и усвояване на нова информация, пазаруване.

Луната все още е в Близнаци и …

Вижте пълния текст на 31 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 10.31 ч. Луната навлиза в Близнаци и открива динамичната част на деня. До края ни очакват хубави аспекти и приятна енергетика. Отлично време за динамични, организационн дейности, за контакти и обмен на информация. Вземете най-характерното качество на Близнаците – тяхната вродена интелигентност и способност да разгръщат бързо ума си.

Днес …

Вижте пълния текст на 30 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава успешната вълна на вчерашния ден, опитайте се максимално да се задържите в зоната на комфорта. Луната все още е в Телец и ще ни дарява с последователност, практичност, подходящо време да мислите за сериозни инвестиции и стъпки, които ще дадат повече сигурност в бъдещето.

Рано сутринта се въздържайте от резки …

Вижте пълния текст на 29 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Предстои ни успешен и ползотворен ден. След навлизането на Луната в Телец от 8.23 ч. се активизирайте, за да използвате благоприятните енергии. Днес може да възникнат добри сътрудничества и партньорства. Ще се усети благоприятното въздействие на Венера в Козирог, която дава надеждност и стабилност в партньорствата, това е добрата страна на този знак.

Вижте пълния текст на 28 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ПРЕЗ НОВАТА 2018 ГОДИНА!

Цветовете, които ще носят късмет и добри доходи са: бяло, сребърно и златисто. Препоръчват се да се носят през цялата година. Посрещнете и Новата Година облечени в тези цветове, прибавете поне един аксесоар в препоръчаните разцветки. …

Вижте пълния текст на ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ПРЕЗ НОВАТА 2018 ГОДИНА!

27 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хармоничната част на деня е до 17 ч., когато ще се подхожда вдъхновено и аргументирано, предусещайки благоприятни събития и нови възможности. Луната все още е в Овен и ще ни дава благоприятни импулси да се задвижи всичко, което до момента е отлагано.

От днес ще сме под въздействието на Марс …

Вижте пълния текст на 27 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сега вече настава време да помислим за новите си начинания. Можете най-сетне спокойно да подредите своите приоритети и дори да започнете да събирате информация и да съставяте планове. Луната вече е в Овен и до 13 ч. настроението е много променливо.

Бъдете по-въздържани и премислете добре действия и думи от …

Вижте пълния текст на 26 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ВЕСЕЛА КОЛЕДА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Обърнете внимание, че днес Луната е цял ден без курс. Спазвайте следните препоръки, за да не си вгорчите празника:

Не предприемайте големи стъпки и начинания – няма да има достатъчно енергия, за да се задържат в бъдещето; напримен не правете предложения за приятелство, женитба или …

Вижте пълния текст на 25 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

По активната и динамична част на деня е от рано сутринта до 14 ч., когато е акцентиран Марс. След 15 ч. до края на деня да се внимава с преценките, концентрацията ще е трудна, емоциите ще преобладават – засилва се Нептун.

Вечерта след 18 ч. може да настъпи нервност и суетливост, …

Вижте пълния текст на 24 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 3.46 ч. през нощта Меркурий вече тръгва в директна посока, но до възстановяването на пълната си скорост на планетата ще са необходими поне още 2 дни.

Днес той се намира в специфичната си стационарно-директна фаза, не избързвайте с нови и важни дела, защото все още обстановката е твърде затормозена.

Вижте пълния текст на 23 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Все още продължава нашата любима сатурнова тема в тези дни, но вече в съчетание с благотворните енергии, които постъпват на Земята, след настъпването на Зимното слънцестоене от вчера.

Слънцето, след като навлезе в Козирог, веднага направи съвпад със Сатурн – много силен аспект, който ще се усети от всички.

Вижте пълния текст на 22 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 18.29 ч. е Зимното слънцестоене и зимата официално настъпва. Слънцето навлиза в Козирог до 20 януари 2018 г. Това е много характерна и силно енергийна повратна точка в годината. Това е удивителен момент и сакрален празник, който отбелязва победата на Светлината над Тъмнината. Новото побеждава Старото, Знанието взима превес над Незнанието. …

Вижте пълния текст на 21 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интензивен, силно сатурнов ден. Луната е в Козирог – знак, управляван от Сатурн – планетата на дисциплината и отговорностите. От рано сутринта ще се усеща точно това нейно качество, на организираност, амбиция и структуриране на времето и пространството.

Денят е много характерен, защото се намираме точно преди Зимното слънцестоене, …

Вижте пълния текст на 20 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден, вече с обновените енергии след новолунието, ще усетите че се повишава и настроението и тонуса, нарастват и амбициите. В подкрепа на амбициите идва и Луната в Козирог, която днес сключва само хубави аспекти – първо с Марс – действието, после с Нептун – интуиция и накрая с Юпитер – …

Вижте пълния текст на 19 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 8.32 ч. настъпва новолунието в 27º Стрелец. То сключва благоприятни аспекти със Сатурн и Уран, което подсказва, че ще предостави нови възможности, нов шанс за развитието на стари идеи и проекти, но с нов подход. Уран допринася точно тази свежа енергия, бързо и щастливо развитие на събитията, от които се нуждаем.

Вижте пълния текст на 18 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последен ден на финално приключване, анализиране, почистване и освобождение. Луната все още е в Стрелец. Не започвайте нови неща, дори и не ги обмисляйте и споделяйте. Преди да настъпи утре в 8.32 ч. новолунието в 27º Стрелец, не пропускайте възможността максимално да разчистите пространството около себе си.

Завършете проектите, финализирайте работата, …

Вижте пълния текст на 17 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Стрелец, очаква ни приятен ден, в който ще се предостави възможност за преминаване на по-високи енергийни нива, въпреки ретроградния Меркурий. Днес 13.27 ч. очакваме точен, благоприятен аспект на Слънцето с Уран, който ще ни извади от еднообразието и ежедневието.

Благодарение на тези енергии ще дойдат нови …

Вижте пълния текст на 16 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни специфичен ден – комбинация на Луна в Скорпион без курс и ретрограден Меркурий. Въпреки тази специфичност, денят ще има приятна енергетика, защото в момента на небето се сформира хубав аспект на Слънцето с Уран, който активизира менталната активност, човек е вдъхновен, устремен към бъдещето, очаква предстоящи промени и хубави събития. Черногледството …

Вижте пълния текст на 15 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни ползотворен и интензивен ден. Максимално се концентрирайте да свършите всичко необходимо, защото утре ни очаква цял ден на Луна без курс и всичко ще буксува и стои на „пауза“. Този ден ще е много силен и енергиен, все още е динамичен потока от информация, поддържайте контактите си.

За максималната …

Вижте пълния текст на 14 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е ефективен само до 14.27 ч. , след това трябва да избягвате важни срещи и разговори, не правете нищо, което очаквате да се развива благоприятно в бъдещето, защото желанието ви няма да се реализира.

Но до този час очаквайте изобилие от информация, обаждания и необходимост от бърза обработка на …

Вижте пълния текст на 13 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни динамичен ден. Днес и утре може да се придвижат много изоставени теми и проекти от близкото минало. Да се активизират стари връзки и отношения. Днес аспектите на Луната във Везни са хармонични до 17 ч. Особено в часовете от 13-17 ч. бъдете наблюдателни какви събития протичат и какви хора се появяват. …

Вижте пълния текст на 12 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е във Везни – темата за любовта, партньорствата и хармоничното общуване ще са на дневен ред. Може да дадете днес най-доброто от себе си, ако сте премерени и учтиви, не позволявайте да ви предизвикват.

В делово отношения денят обещава да е успешен, само гледайте да не зацикляте на тема …

Вижте пълния текст на 11 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ще сме под въздействието на напрегнат аспект между Венера и Нептун, който може много да изкриви действителността, да станем мнителни, обидчиви и трудно да се ориентираме във взаимоотношенията. Възможно е да се появят временни разочарования в любовта и приятелството.

Лесно може да се заблудите в зараждането на нови чувства …

Вижте пълния текст на 10 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Луната е вече в Дева и ни подтиква да свършим всичко прилежно и коректно. Особено домакинската работа днес и утре много ще е спорна. Който си има и служебна работа за вършене за „домашно“ ще остане удовлетворен от възможността да приключи максимално успешно. В комбинация с ретроградния Меркурий – може да се …

Вижте пълния текст на 09 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хубав ден, с много по-лека енергетика от отминалите няколко дни. От сатурновите изпитания, ограничения и забавяния вече е останало само удовлетворението от постигнатото и усещането за достойно справяне.

Все още ще сме набрали чудесна сатурнова инерция от работохолизъм и концентрация – така че продължавайте в този дух. Това, …

Вижте пълния текст на 08 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни успешен, продуктивен ден. Луната вече е в Лъв и до 13 ч. е в хармоничен аспект с Венера. Този аспект ще ни дари с душевно равновесие, добро настроение и вътрешна увереност.

В този ден работоспособността ще е на много високо ниво. Марс и Сатурн са в хармоничен аспект, това …

Вижте пълния текст на 07 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е все още в Рак, много ранима и чувствителна, особено когато е в напрегнати аспекти с Плутон, Уран и Марс, както ще бъде днес до края на деня. Луната символизира всекидневния ни живот, затова днес ще се чувстваме претоварени, затормозени и изнервени дори и от малките, дребните житейски ангажименти.

Не …

Вижте пълния текст на 06 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В рамките на ретроградния Меркурий, ако се абстрахираме от неговите особености, днес ни очаква един приятен и продуктивен ден. Луната е в Рак – силно интутивна, пластична, обгрижваща. Аспектите на Луната днес с Нептун и Юпитер са хармонични.

С пълна сила усещаме точният съвпад на ретроградния Меркурий със Сатурн, който …

Вижте пълния текст на 05 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме седмицата с ретрограден Меркурий и все още много силно влияние на Нептун, който е в хармоничен аспект с Юпитер и напрегнат аспект със Слънцето.

Емоционалността и чувствителността все още е много висока, ще се появи склонност към меланхолия, самосъжаление и желание за потапяне във вътрешния мир. За това ще допринесе …

Вижте пълния текст на 04 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 17.48 ч. настъпва пълнолунието в 12 º Близнаци. Както всякога на тази лунна фаза тайните процеси – стават явни, стига се до пик на събития и процеси.

Този характерен процес за всяко пълнолуние ще бъде в известна степен по-забавен, поради стационарното положение на Меркурий – планетата на комуникациите. Възможно …

Вижте пълния текст на 03 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много специфичен ден. Прецизно трябва да си подбирате дейностите, вършете само най-най-наложителното, не избързвайте с нови инициативи, не взимайте важни решения, защото днес цял ден от 03.54 ч. – 23.21 ч. Луната е без курс, а Меркурий вече е почти стационарен, поради предстоящото му „обръщане“ в ретроградна посока от утре.

Вижте пълния текст на 02 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Напрегната атмосфера на промените от вчера се пренася и днес. Наближаващото пълнолуние на 3 декември ще ускорява всички събития.

Днес в 12.03 ч. е точната опозиция на Марс с Уран. Може да настъпят внезапни обрати и конфликти ситуации. Възможни са резки промени в позиции и настроения – бъдете подготвени. Най-добре е …

Вижте пълния текст на 01 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ