30 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След навлизането на Луната във Водолей в 7.41 ч. започва приятен, лек и общителен ден, особено ако не задълбавате в отношенията и чувствата. Дръжте се по-непринудено и неангажирано, не давайте и не искайте обещания.

Ще имате нужда от повече движение, въздух, слънце и свобода – непременно си ги „доставете“, дори …

Вижте пълния текст на 30 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес ни очаква важен и силен ден за нашето бъдеще. Луната все още е в Козирог и това още повече ще засилва желанието и амбицията за нова насока в кариера, образование и личен живот. Денят е продуктивен и силен- използвайте го максимално.

Все още ще сме под въздействието на …

Вижте пълния текст на 29 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Силен, интензивен и трансформационен ден ни очаква, всеки ще го усети по свой специфичен начин. Някои в бизнеса и обучението, други в личните отношения. Луната е в Козирог, достатъчно концентрирана и амбициозна, предоставяща ни възможност да се фокусираме върху най-важното за деня.

Днес Луната сключва благоприятни аспекти с Венера и …

Вижте пълния текст на 28 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Кратък е денят откъм делова и продуктивна част, организирайте се и действайте бързо, всичко да е свършено до 14 ч., защото ни очаква продължителен период на Луна без курс 14.09 ч. – 19.25 ч., когато дори да полагате усилия, нещата ще се получават бавно и трудно.

Едва след навлизането на Луната …

Вижте пълния текст на 27 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Стрелец. Внимавайте от рано сутринта до 10.30 ч., защото има напрегнат аспект на Марс и може бързо да възникват раздразнителност и скандали. И днес все още ще се усеща „смразяващото“ и „ледено“ влияние от квадратурата (напрегнат аспект) между Меркурий и Сатурн, която беше точна вчера.

Ако …

Вижте пълния текст на 26 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 7.02 ч. сутринта Луната навлиза в Стрелец и слага началото на активната нова седмица. По-хубавата и активна част на деня е до 14 ч. – постарайте се до тогава да сте си свършили повечето ангажименти.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект до обяд и ще ни зареждат със …

Вижте пълния текст на 25 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още Луната е в Скорпион, денят е особен и непредвидим, защото след 10.34 ч. Луната вече ще е без курс до 7 ч. в понеделник. В тези часове трябва да сте внимателни, защото е възможно да се активират някои трудни теми, които не са ви много по вкуса.

Комбинацията …

Вижте пълния текст на 24 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Луната е в Скорпион и това още повече ще подчертае енергийната сила на енергийните ритуали и правене на планове във връзка с настъпилото Есенно равноденствие. Аспектите са благоприятни, денят обещава да ви пречисти и зареди положително.

Започва да се сформира важен аспект, който ще е точен утре: Марс и Нептун …

Вижте пълния текст на 23 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интересен и разнообразен ден, който е разпределен така: Ефективна и резултативна част от сутринта до 14 ч. – ще сме под доброто въздействие на Луната във Везни, която ще е в съвпад с планетата на късмета и успеха Юпитер.

Избягвайте за важни дейности часовете от 14 до 16 ч., …

Вижте пълния текст на 22 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е във Везни, темите на деня ще засягат винаги партньорства, взаимоотношения и любов. До обяд бъдете много предпазливи по споменатите теми, както и по въпросите на бизнеса и други делови ангажименти, защото все още ще е в сила заблуждаващия аспект на Нептун. Може да постъпят примамливи и манипулативни предложения, които след това …

Вижте пълния текст на 21 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 8.31 ч. настъпва новолунието в 27° 27´ Дева, след този час, веднага настава период на Луна без курс до 13.07 ч. Това е период на интровертност, размисъл, видимо забавяне на текущите събития, разсеяност и ниска енергия.

Знаете винаги трябва да се съобразяваме с тези лунни ритми, ако искаме да ни …

Вижте пълния текст на 20 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес вече е ден за приключване, за анализ и бързо свършване на започната вече работа. Намираме се в 29-ти лунен ден, който е малко по-особен със своята енергетика, не е подходящ за започване на нищо ново. Утре сутринта в 8.31 ч. настъпва новолунието в Дева, утре ще пишем своите желания.

Повече …

Вижте пълния текст на 19 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8 часа Луната вече навлиза в Дева и открива новата работна седмица с делова настройка. Денят ще е продуктивен, позитивен и до вечерта хармоничен. Хубавите аспекти, настроение и енергия от неделя, за щастие, се пренасят и днес.

Приповдигнатото, творческо и вдъхновено настроение ще се поддържа от хармоничния аспект на Венера …

Вижте пълния текст на 18 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честито есенно равноденствие

В този момент изпращаме лятото, като му благодарим за светлината, топлината и благата, които то ни е дарило. …

Вижте пълния текст на Честито есенно равноденствие

17 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, позитивен ден с Луна в Лъв и хубави аспекти. Денят подхожда както за почивка, празненства, срещи и хубави емоции, така и за работа, творчески занимания или обучение, ако това е важно за вас в момента.

Ще усетим най-хубавата съставляваща на Луната в Лъв, която ще създава позитивно настроение …

Вижте пълния текст на 17 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта Луната вече е в Лъв, чудесно време за почивка, повече разнообразие, разтоварване с любими занимания. Трябва да положите много усилия и да запазите по-спокоен тон в общуването. Днес Меркурий и Марс са в точен съвпад в Дева.

Особено рисковано е за тези, които имат подобен аспект в …

Вижте пълния текст на 16 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес все още е в Рак. Много рано сутринта ще бъде в напрегнат аспект с Плутон от 5-8 ч., може да изпитвате безпричинно притеснение, тревога, съмнения, дори обичайни събития ще ви изглеждат трудни и фрустриращи.

Добрата новина е, че това бързо преминава и след 8.30 ч. обстановката се …

Вижте пълния текст на 15 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак. Главният напрегнат аспект за деня е квадратурата на Слънцето и Сатурн, който ще бъде в сила до 17-ти. На дневен план излизат отговорности, трудности, ограничения, спешни ангажименти. Може да се появят допълнителни неотложни задачи, които е добре бързо да свършите, без особено да протестирате, защото ще стане още …

Вижте пълния текст на 14 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Близнаци и запазва деловия и забързан тон на събитията. Продължава продуктивната вълна от вчера, до края на деня аспектите са много благоприятни. Днес в 3.50 ч. се активира точен тригон на Венера и Сатурн. Подходящо време за обсъждане на назрели проблеми от личен, делови или финансов характер. Използвайте …

Вижте пълния текст на 13 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Близнаци, активен, динамичен ден ни очаква. Това е най-подходящият ден за обмяна на информация, за установяване на контакти и провеждане на разговори. Въздушната стихия управлява Близнаците, затова в тези дни всички стават толкова подвижни, жадни за информация и общителни.

Днес проучвайте всяка възможност в посоката, която е …

Вижте пълния текст на 12 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с лунна пауза. Днес Луната няма да сключва мажорни аспекти с останалите планети, това явление се нарича Луна без курс. Днес е подходящо да се върши само най-належащото и необходимото.

Довършвайте започнатото от по-ранни етапи и вършете ежедневната си рутинна работа, без нови инициативи и отговорни дейности. …

Вижте пълния текст на 11 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец и бързо ще ни настройва на семейна и домашна вълна. Аспектите на Луната също ще предразполагат към един релаксиращ и зареждащ ден. До 17 ч. Луната е в хармоничен аспект с Нептун, който ни прави много емоционални и интуитивни.

Денят е подходящ за общуване и споделяне, …

Вижте пълния текст на 10 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е много наситен и енергийно силен благодарение на хармоничния аспект на Слънцето с Плутон, който ще е точен днес в 13.42 ч. Влиянието на този аспект ще продължи чак до 15 септември. Благодарение на него ще можем да осъзнаем истината, да прозрем дълбочината на текущите събития и да се освободим от заблудите, …

Вижте пълния текст на 09 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни активен и продуктивен ден. Луната е в Овен и до края на деня ще бъде в хармоничен аспект с Венера. Тези планети ще допринесат за по-хармонично настроение, дори най-обикновените задължения днес ще ви носят удовлетворение и радост. Силно ще е акцентирано чувството за естетика, хората стават много по-чувствени и приятелски настроени.

Вижте пълния текст на 08 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с голяма лунна пауза до 15.02 ч. До тогава Луната е без курс и ще ни държи под въздействието и впечатленията от вчерашното пълнолуние. Много да се внимава в този период да не се взимат важни решения, да не се предприемат действия, защото са в сила всички предупреждения от вчера за …

Вижте пълния текст на 07 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 10.04 ч. ни очаква пълнолуние в 13° 53´ в Риби. Луната е в съпвад с Нептун и е в Риби, Слънцето е в Дева. Това е оста на духовното обновление, работа по кармичните програми и за духовния път на развитие. Точно затова можем да наречем това пълнолуние, че е мистично и …

Вижте пълния текст на 06 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интересен ден, наситен с интересни астро-събития. Днес Меркурий е в стационарно-директна позиция и след 14.24 ч. вече тръгва в директна посока. Честито! Вероятно още от вечерта ще усетите първите сигнали за раздвижване на това, което е било задържано през последните три седмици.

Все пак не се учудвайте, ако транспорт …

Вижте пълния текст на 05 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна във Водолей и предстоящо пълнолуние в Риби на 6 септември. Поради предстоящото пълнолуние всичко ще започва да набира голяма скорост. Аспектите на Луната за деня са хармонични.

До 16 ч. има хубав аспект със Сатурн, благодарение на който с лекота ще се организира времето и …

Вижте пълния текст на 04 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Водолей. Чудесно време за общуване с хора, които споделят близки идеи. Общуването по интернет, разучаването на нови програми и специфичен софтуер ще върви леко и ще носи истинско удовлетворение.

Днес в 12.40 ч е точният съвпад на Меркурий и Марс, който активизира всички интелектуални дейности, прави словото …

Вижте пълния текст на 03 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота ще бъде много активна и продуктивна. Който може и има нужда от оживление и активизация в бизнеса и личния живот, да се възползва днес от хармоничния аспект на Марс с Уран.

Не се заседявайте вкъщи, контактувайте, провеждайте срещи, проявете тази активност, която зависи от вас – останалото ще се …

Вижте пълния текст на 02 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме месец септември с Луна в Козирог и хубави аспекти. Денят е продуктивен-възползвайте се. От рано сутринта Слънцето и Луната са в хармоничен аспект. Това е първият тригон между светилата, който дава възможност да се реализира и материализира всичко положително зададено в миналото.

Този аспект ще е в сила цял ден …

Вижте пълния текст на 01 СЕПТЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ