9 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци. Очаква ни динамичен ден и продуктивен ден , особено от сутринта до 14 ч. Тогава е активен Марс, който дава енергия за действие, събужда желание за победа. Успешно може да се справите с конкуренцията, не стойте безучастни.

Отстоявайте си интересите, не се плашете от трудности и ограничения.

Емоциите ще преобладават, Венера и Нептун наближава утре да се срещат в 18-тия градус на Риби. Силен изблик на чувства, впечатления, нови, зараждащи се любовни преживявания ще привнесат повече цвят и смисъл в ежедневието.

Само едно предупреждение, не избързвайте с новите връзки и флиртове, защото Нептун замъглява преценката. Внимавайте да не се подведете, не се предоверявайте.

Слънцето и Сатурн са в напрегнат аспект, който ще е точен утре. Още от днес ще се появят дискомфортни ситуации с началници, управляващи, законови изисквания, както и с по-възрастни роднини.

Ако имате много работа, неотложни ангажименти, важни сделки и заплетени юридически или житейски казуси, не се отказвайте и не се отчайвайте. Може да се наложи да положите повече усилия от предвиденото.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!