7 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Който не е успял да си напише желанията по новолуние в Риби вчера след 18.05 ч. може да направи това и днес 18 ч до вечерта.

 Повече за новолуние в Риби прочетете ТУК

Напътствия за писане на желанията може да прочетете ТУК

Продължава да се разгръща силната емоционална тема, активизирана от новолунието вчера.

Това ще се дължи и на съвпада на Слънцето с Нептун, който е точен днес в 3.10 ч. Много силна ще е приливната емоционална, интуитивна, емпатична и творческа вълна.

Трябва много да се внимава, защото планетата Нептун управлява и илюзиите. Не забравяйте, че и Меркурий е под неговото омайно и измамно влияние.

След време може да се окаже, че всичко това, което сега преживявате е било само вълшебно мигновение, създадено предимно от вашето въображение.

 Не избързвайте да приемате всичко за чиста монета, не разчитайте нещата да останат завинаги така идеални и вдъхновяващи.

Има и друга, по-реалистична страна, която до края на март много трудно може да видите и да осъзнаете.

Март е отлично време за творците, които обичат да бродят в царството на красивите образи и фантастични илюзии и да ги претворяват.

За хората от бизнеса, това ще е двойнствен и подвеждащ период до 28 март. Затова правете малки и обмислени крачки, а големите нови начинания оставете за април.

Обърнете внимание, че късно вечерта има период на Луна без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21.08 ч. – 22.28ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК:

******

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!