7 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Приятен, хармоничен ден ни очаква, през който може да се съчетае почивката с полезната работа. Само си отбележете краткия интервал на Луната без курс от 13.30 до 15 ч., когато не е добре да се предприема нищо важно, не трябва да се водят преговори и да се обмисля бъдещето.

Днес и утре са последните дни преди да е настъпил ретроградният Меркурий, когато може да придвижите някои неща, ако почивните дни го позволяват.

Главният аспект за деня е между Слънцето и Марс, хармоничен аспект, който е точен в 12.50 ч. Той дава енергия и тонус, както за интелектуална, така и за физическа работа и спорт.

След 15 ч. Луната вече навлиза в Лъв и дава възможност да блеснете със своите знания, умения и възможности. Добро време за реклама и набиране на популярност. Както и за забавление, разбира се.

Все още е в сила и хармоничният аспект на Венера и Меркурий, който беше точен вчера, затова е подходящо време за разговори, преговори, уточняване на финансови условия и бъдещи партньорски делови ангажименти.

Днес и утре са подходящи дни и за обучение, за преговор, както и за писмена и творческа работа.

ЛУНА БЕЗ КУРС13.26 ч. – 14.51 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.