6 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 18.05 ч. настъпва новолунието в 16° Риби. Аспектите на новолунието са хармонични, ще се активизират чувствата, желанието за единение, символична саможертва и служене в най-висш смисъл. Засилват се интуитивните, лечителски и творчески способности.

Тази тенденция се активизира и от съвпада на Слънцето и Нептун. Изключително силно ще бъде желанието за единение,  разтваряне в чувствата,  признание в любов.

 Новолунието ще даде силен тласък за развитие и изява в тази посока.  До края на месеца ще има силен творчески и емоционален подем.

Желанията по новолуние в Риби ще се пишат едва след 18.05 ч., когато е настъпила точната фаза. До тогава не се предприема нищо ново. Не споделяйте намеренията си, дори не правете планове, защото енергиите не са особено добронамерени точно преди новолунието.

Повече за новолуние в Риби прочетете ТУК.

Напътствия за писане на желанията може да прочетете ТУК.

Днес в 10.36 ч. Уран отново преминава от Овен в Телец и този път вече е окончателно за следващите 7 години. Това е особено силен, енергиен момент, който ще донесе новости и желание за промени. Може да си припомните тенденциите, които ще се активират докато Уран е в Телец ТУК.

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!