5 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Меркурий, планетата отговаряща за транспорта, търговията, комуникациите, информацията и интелектуалните дейности, става ретроградна до 28 март.

В този период ще ни се наложи да се върнем назад към недовършеното, да преосмислим постъпки, да поправим и възстановим пропуските.

Този път ретроградния Меркурий ще е особено характерен и носещ усложнения, защото ще се движи в Риби от 29°36′ до 16°06′ и съответно ще бъде почти през цялото време под влиянието на Нептун. В точен съвпад с тази планета ще бъде на 24 март. Най-силно ще въздейства аспекта от 22-26 март. А, това са илюзии, двойнствени ситуации, слухове, клюки, злонамерени обсъждания и клевети, подвеждаща информация. Бъдете много внимателни, не забравяйте за това!!

Вероятно е да се възстановят и стари връзки и отношения, ако има все още някаква информация и кармичен опит да получавате от партньора.

Точният час на „обръщане“ на Меркурий в ретроградна посока е 20.13 ч. Днес неговото поведение ще бъде особено отчетливо и видно през целия ден, защото е в характерната стационарно/ретроградна позиция, когато всички недостатъци на ретроградността ще са акцентирани. Затова тръгвайте по-рано за работа или училище и предвидете, че транспорта и трафика няма да много адекватни и точни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.05 ч. – 10.11 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!