5 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много динамичен ден, наситен с неочаквани обрати – за някои те може да са положителни, за други – не чак толкова. Всичко зависи от личните съдби и аспекти.

В 10.21 ч. Слънцето и Уран са в точен съвпад в 15-тия градус на Телец. Този аспект ще засегне всички, но както и затъмнението от 30 април, така и сега, най-силно ще го почувстват зодия Телец и Скорпион и в по-малка степен Лъв и Водолей.

Нужно е всички  да са с повишено внимание днес и утре с тази напрегната уранова енергия.

Както в материален, така и в духовен аспект. Тя носи неочаквани и бързи промени, желание за свобода и независимост. В такива моменти човек е склонен да действа прибързано и необмислено.

Хубавото проявление на този аспект е, че може да ви хрумнат оригинални, нестандартни идеи, да се вземат смели и новаторски решения. Това може да подобри работата в колектив и да даде шанс за развитие на нови проекти.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.