5 ФЕВРУАРИ  2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много важен ден е днес, когато на земята се спускат нови енергии, не само от снощното новолуние във Водолей, но и новите  тенденции на цялата идна година, защото снощи официално настъпи годината на Глигана/Свинята по китайския календар. Не бързайте да казвате, че те са далеч и това на нас не ни въздейства, защото тези енергии са универсални и много мощни и те влияят на всички в това измерение.  В следващите дни ще забележите как постепенно се проявяват нови тенденции и съвършено нови вибрации.

Не пропускайте да си фокусирате вниманието в бъдещето, да си напишете желания и цели, и непременно към тях поне 2-3 точки с реални действия към тяхното постигане.

Аспектите за деня са хармонични, Луната е във Водолей и започва да нараства, започваме нов лунен месец. Днес, утре и в четвъртък са благоприятни дни за нови начинания.

Днес е времето за написване на желанията по новолуние, за тези които не са успели да го направят още снощи след 23.05 ч.

Повече за новолуние във Водолей може да прочетете ТУК.

ВАЖНО!!! 🙂

Добрата новина е, че месец февруари  ще е много динамичен, активен и с нови възможности. С изключение на няколко конфликтни и неефективни дни, които са следните: 8 (до 16.35 ч.), 13, 21, 22, и 28-ми, защото това е ден без Богатство, всички останали дни са много приятни и хармонични. Действайте бързо и динамично, не отлагайте важни за вас задачи и начинания. Защото през март отново ще има задръжка на дейностите, очакваме ретрограден Меркурий от 5 до 28 март. Напомням, че на 2 март, отново имаме ден без Богатство. През март Меркурий ще е ретрограден в зодия Риби и ще преминава „обратно“ от 29 – 16 в Риби. Който имам планети в тези градуси или асцендент, ще бъде включен в отработка на казуси и ситуации от близкото минало.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!