5 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Имате последна възможност до 11.30 ч. Да се приключите с поети ангажименти и работа. Да почистите, изхвърлите ненужното и да подарите това, което вече не ползвате.

Самото новолуние в 16-тия градус на Овен настъпва в 11.52 ч. Точката на новолунието сключва един много напрегнат аспект и един хармоничен. С една дума, очаквайте обостряне на назрели проблеми, но същевременно ще има благоприятни ситуации за тяхното разрешаване.

Или казано с други думи, очаквайте една лоша и една добра новина, важното е, че всичко, което сега се обостри, ще може да бъде преодоляно. И дори ще допринесе възможности за израстване и развитие.

Желанията по новолуние ще се пишат след 12 ч. на 5 април, до края на деня. Който закъснее и не успее може да ги напише и на 6 април, но след 16.10 ч., защото до тогава Луната ще е без курс. Принципно Луната без курс не пречи за такава духовна работа, но повечето хора са разсеяни в такъв период и трудно си събират мислите, освен ако нямат опит в духовни практики и медитации. Те могат спокойно да пишат на Луна без курс, дори тогава са особено задълбочени.

Повече за новолуние в Овен прочетете ТУК.

Ако нямате опит в писането на желания, може да прочетете и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!