4 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес Луната е във Водолей, аспектите за деня са хубави.

Чувството за свобода и независимост силно ще се обостри. Радост ще ви донесе общуването с хора, които са ви близки по дух и интереси.

Денят е миролюбив и спокоен. Приятно ще бъдете изненадани от жестове да доброта и великодушие.

Напомням, че всякакви нови проекти и начинания, важни срещи и договори, както и планови операции трябва да бъдат отложени за след 28 март, когато Меркурий вече ще бъде директен.

Вече ще започне да се усеща и наближаващото окончателно преминаване на Уран в Телец, което ще стане точно в деня на новолунието на 6 март. Винаги, когато наближават такива събития у човек се появява желание за промяна и обновяване.

Днес и утре са чудесни дни точно за такава подготовка, обмислете как може да промените живота си към по-добро. От какви качества искате да се освободите и какви нови качества и умения искате да придобиете.

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!