31 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Внимателно подбирайте дейностите си за днес, защото от  09.39 ч. – 14.59 ч.  Луната ще бъде без курс, което ще направи деня непредвидим и неефективен в този интервал. До 15 ч. трябва много да се внимава при боравене с пари и документи, внимателно шофирайте и не взимайте важни решения.

Не обръщайте внимание на постъпили оферти, примамливи предложения за работа или партньорство, защото изобщо няма да са подходящи и сериозни.

След 15 ч. Луната вече навлиза в Козирог. Ще трябва сериозно и отговорно да се проследят всички неща, особено тези, които са били пропуснати или са били объркани от сутринта. В събота и неделя ни очакват напрегнати и провокативни дни. От днес вечерта ще се видят и тенденциите, на които трябва да се обърне сериозно внимание.

Напрежението ще се усилва, защото в понеделник на 3 август очакваме пълнолуние във Водолей, което ще допринесе за ескалиране на недоволството, чувството на непълноценност и неудовлетвореност.

Само не трябва да пропускате нещо важно: ако искате нещо да се промени, не търсете виновните само „навън“, не поставяйте ултиматуми и изисквания към другите. Колкото повече се сърдите и недоволствате, светът ще става все по-нехармоничен, защото той е огледало и отразява вашите несъвършенства и негативни мисли. По-скоро отделете тази енергия да усъвършенствате себе си, вършете нещо реално и продуктивно, което ще ви донесе добри резултати, отколкото да очаквате отвън някой да помогне.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09.39 ч. – 14.59 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел